GTX 1050 Ti nasıldır?

jekcz

Hectopat
Daha fazla  
Beyler GTX 1050 Ti almalı mıyım önerir misiniz? Güzel bir ekran kartı mı yoksa 800 TL'ye daha güzel bir ekran kartı alınabilir mi ? Bilgi sahibi olanlar yazarsa sevinirim.

Resimde bilgisayarın özellikleri bulunmaktadır bu özelliklere GTX 1050 Ti gider mi?

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşımızın da dediği gibi Windows 10 en iyisidir, tam performans için. Onun dışında hala güçlü bir İşlemciniz var. i7 6700 ile arasında %13 bir performans farkı mevcut. Çift fanlı GTX 1050 ti modellerinin harici güç kaynağı girişi olup belirtmekte fayda buldum. Tek fanlı vs Çift fanlı arasında 3-4 fps oynuyor, gaming modelleri daha çok oyunlara hitap ettiği için. Lakin GTX 1050 ti gibi bir ekran kartı için tavsiyem en ucuz olanı alın, ben şahsen çift fanlı istiyordum paramda vardı almadım, tek fanlı aldım gayet memnunum, sıfır ses ve sıfır ısınma.

Şöyle bir durum var, eğer bende i7 4790 olsaydı, 800 TL'ye bir Ekran Kartı almayı düşünseydim, gidip üstüne 200-300 koyup RX'li bir şey veya GTX 1060 alırdım çünkü GTX 1050 ti ; o işlemcinin yanında biraz güçsüz kalıyor, hani denge açısından diye dedim. 800 veren 1000 de verir. 2000 veren 2500 de verir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı