GTX 1050 Ti sistem nasıldır?

Cyberpunk optimizasyonu berbat bir oyun olmasına rağmen orta ayarlarda 40 FPS civarı aldım 1050 Ti i3-10100F'de. GTA V vesaire saymıyorum onları Ultra'da oynuyorum. Piyasada yeni çıkan oyunların %70'ini oynamışımdır hiçbirinde Low'da oynamadım 60 FPS'de. AC Valhalla orta yüksek oynadım 60 FPS'de. Düşük ayar biraz acımasız olmuş.

GTA 5 tam olarak Ultra açmıyor ( MSAA gibi ayarları kapatırsan bilemem çöp gibi görüntü vereceğini bilirim ama ) Cyberpunk 30 FPS üstü AMD pfx vs ( çözünürlük ölçeği ) açmazsan alamazsın 1080p de. Valhalla'yı izlediğim testler düşükte 40 FPS civarı geziyor. Senin tam tersine bende 2018 öncesi hariç çoğu oyunda Low'dan çıkamıyorum bak sen şu işe. Birkaç örnek: CoD Cold War, 60 FPS en düşük ayarlar anca, Flight SIM 2020 orta karışık en fazla 30 FPS, Squad karışık ayarlar çoğu zaman 40 -50, RDR 2 çözünürlük ölçeksiz 40 FPS üstü almak imkansız ve ben OC artı medium ile kullanıyorum anca 35 civarı veriyor. Mafia 1 remake en düşük ayarlar 40 fps çoğu zaman üstünde seyrediyor ama düştüğü de oluyor. Bence sen abartmışsın. WD Legion 40 fps üstü sabit almak imkansız.

EDİT: aklıma geldikçe eklerim

Son düzenleme:
Kendiniz denediniz mi acaba sallamışsın falan diyorsunuz? i3-6100 ile düşük ayarlarda 30 FPS oynatıyordu. i3-10100F ile rahatça oynatır.

Daha iyi bir işlemci ile testlerin hepsini izledim. Rahatça oynatırmış. Sizin 1050 Ti leriniz özel üretim galiba. YouTube girip bakabilirsin. Daha iyi bir işlemciyle 40 FPS alabiliyor mu bak. 720p Very Low'da 40ları yakalıyor. Ortalaması bile değil.

Bu aralar herkes de bir ekran kartı performansı katlama yarışı var galiba. Kardeşim 1050ti olan sistemi acelen yoksa alma şu an. Kart eski. Burada kartı kullananlar da boş yapmasın. Nisan Mayıs aylarında stoklar yenilendiği zaman, kendine 1650 super alır taş gibi devam edersin. Birde merak ediyorum bütçen bu seviyeye geldiği halde neden Apu işlemciyle beraber harici ekran kartı kullandın. Sistem biraz fail gibi duruyor. İade etme şansın varsa iade edip eli yüzü düzgün bir sistem toplamayı dene baştan. Bu arada Ac Valhalla Ryzen 3700x ile birlikte 1050ti ekran kartı ile tüm ayarlar minimum da 40 fps anca görüyor.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Yeni bir sistem toplamaya karar verdim ve dolar kurunu sizde benim kadar iyi biliyorsunuz. Sistem parçalarım şunlar, gözünüze çarpan bir şey varsa eğer yazabilir misiniz? Benim gözümden kaçmış olabilir.

Anakart - ASUS Prime B450M K ll.
Ekran karti - ASUS Cerberus 1050 Ti o4g 4 GB DDR5 128Bit HDMI/DVI/DP
İşlemci - AMD Ryzen 3 2200G soket AM4 3.5GHz 6MB 65W 4 çekirdek Vega 8 GPU.
RAM - 8 GB DDR4 3000 MHz t-Force Vulcan Z Red 8gbx1 Team tlzRD48G3000hc16C01.
SSD - 512 GB Hi-Level hlvssd30elt 512g 2.5 560-540 MB/s
Monitör - Samsung 24 LS24D332HSX/UF FHD 1 ms 75Hz HDMI Gaming.
Kasa - Frisby FC-9345G 650W 80+ pencereli ATX Gaming kasa.

Not: Şimdilik bütçem bunlara yetiyor 1 2 ay sonra 1TB harddisk ve 8 GB RAM ekleme yapacağım.

Teşekkürler.

İşlemcin i3 10100F olsa çok da ha iyi olurdu benchmark puanı yazdığın işlemciden da ha yüksek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı