Çözüldü GTX 1050 Ti OC ayarları nasıl olmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kaaanww

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ekran kartıma OC yapmak istiyorum sizce bu değerlerde OC yapmak ekran kartına zarar verir mi?
Sistem özellikleri;
i5 3470.
450W PSU.
16 GB RAM.
GTX 1050 Ti.

wdadaw.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Zarar vermeyecektir ancak yükte kapanma gibi sorunlarla karşılaşabilirsin, ekran kartının ek güç konektörü yok, 75W ile sınırlısın.
Peki bu hata ile karşılaşmamak için nasıl bir ayar kullanmalıyım reis?
Power Limit sliderını Furmark testinde falan 75W görecek hale getirmelisin, bu %100 de olabilir %104 de, deneyerek bulacaksın. Sonrasında ise siyah ekran yemeyene kadar parça parça clock speedleri yükselterek deneyeceksin. Ama çok fazla bir geri dönüş bekleme bu işlemden, 75W çok sınırlı. Ben kendim kullandığım dönemde MSI 1050 Ti Gaming'im vardı, 6 pin güç konektörüne sahipti. Voltaj limitine kadar saat hızı basabiliyordum ama 150-160W güç tüketimine kadar gördüğüm de oluyordu.

Power limit sliderını FurMark testinde falan 75W görecek hale getirmelisin, bu %100 de olabilir %104 de, deneyerek bulacaksın. Sonrasında ise siyah ekran yemeyene kadar parça parça clock Speed'leri yükselterek deneyeceksin. Ama çok fazla bir geri dönüş bekleme bu işlemden, 75W çok sınırlı. Ben kendim kullandığım dönemde MSI 1050 Ti Gaming'im vardı, 6 pin güç konektörüne sahipti. Voltaj limitine kadar saat hızı basabiliyordum ama 150-160W güç tüketimine kadar gördüğüm de oluyordu.

Destek için sağ olun hocam iyi günler dilerim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı