1-AWS'ya da Google Cloud'e üye olun. AWS 6 ay Google 3 ay ücretsiz sunucu veriyor. Öğrenci iseniz GitHub üzerinden digital ocean 1 yıllık ücretsiz veriyor. Ya da ücretli sunucu satın alırsınız. Sunucu oluşturma ile ilgili internette birçok video var.
2-sertifika dosyası oluşturmak için (server. CRT ve server. Key)
3-UUID oluşturmak için
Bu 3 şey hazırsa sunucunuza bağlanıp v2rayi kuracaksınız. Sonra da ayar dosyanızı sunucuya koplayacaksınız.
Ayar dosyanızda önemli satırlar. Diğer satırlara dokunmayın. Sadece bunları sizinkilerle değiştirin.
"Listen": "sunucuzun IP adresi",
"ID": "oluşturulan UUID"
"Certificatefile": "/root/server.crt",
"Keyfile": "/root/server.key"
"Servername": "api.whatsapp.net",
ByeDPI programını kurcalarken fake SNI diye bir ayar gördüm arkadaşlar YouTube paketi olup da her yerde kullanmaya çalışanlar vardı, YouTube paketi olanlar ByeDPI programında şuradaki ayarları değiştirerek bir deneme yapabilir mi? Bende paket yok. Düzenleme: Denemeyin arkadaşlar ben denedim...
www.technopat.net
ben AWS'den 6 aylık ücretsiz sunucu aldım. Kredi kartı istedi doğrulama için. Sanal kart girip doğrulama yapıp iptal ettim. Konum olarak Almanya seçtim. TT sınırsız wp paketim olduğu için SNI olarak api.whatsapp.net kullandım. Ayar dosyam GitHub - liberteryen/kacaknet-v2ray: A platform for building proxies to bypass network restrictions. buradaki 2. senaryo: Vmess over websocket over TLS (server-Client) ile benzer. Sadece sunucu adresi ve UUID farklı.
Bu olayı sabit bir konumda kullanacaksanız TT ve Vodafone ile hız testi yapın. Hangisi iyiyse o hattın sınızsız sosyalli paketini alın.
Eki Görüntüle 2578019
Sınırısz WhatsApp'lı tarifeler