Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 29 Mayıs 2017 #1 Bilgisayarıma GTX 1050 Ti takıcağım. O da PCI Express 3 destekli. Ama benim bilgisayarım PCI Express sadece. Ne tür sıkıntılar çıkartır? İyi çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Eğer anakartınız PCI Express 1.0 ise ekran kartı çalışmayabilir. Zira PCI Express 1.0, port tüzerinden 75 Watt enerji sağlamayabilir.
Bilgisayarıma GTX 1050 Ti takıcağım. O da PCI Express 3 destekli. Ama benim bilgisayarım PCI Express sadece. Ne tür sıkıntılar çıkartır? İyi çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Eğer anakartınız PCI Express 1.0 ise ekran kartı çalışmayabilir. Zira PCI Express 1.0, port tüzerinden 75 Watt enerji sağlamayabilir.
My Man! Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Mart 2015 Mesajlar 3.070 Makaleler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2017 #2 6Pin güç girişine ihtiyaç duyan modellerden seçer ise problemi olmaz diyorsunuz yani.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 29 Mayıs 2017 #3 My Man! dedi: 6Pin güç girişine ihtiyaç duyan modellerden seçer ise problemi olmaz diyorsunuz yani. Genişletmek için tıkla... Maalesef. O modeller PCI Expres üzerinden gelen güce daha da fazla ihtiyaç duyuyor. Mümkün olan en düşük güç tüketimli modellere bakmalı R7 240 gibi.
My Man! dedi: 6Pin güç girişine ihtiyaç duyan modellerden seçer ise problemi olmaz diyorsunuz yani. Genişletmek için tıkla... Maalesef. O modeller PCI Expres üzerinden gelen güce daha da fazla ihtiyaç duyuyor. Mümkün olan en düşük güç tüketimli modellere bakmalı R7 240 gibi.
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 29 Mayıs 2017 #4 Über bir durum olmadığı sürece çalışacaktır yine de. İnternette eski anakarta yeni GPU takıp da darboğaz dışında çok sorun yaşayan görmedim.
Über bir durum olmadığı sürece çalışacaktır yine de. İnternette eski anakarta yeni GPU takıp da darboğaz dışında çok sorun yaşayan görmedim.
My Man! Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Mart 2015 Mesajlar 3.070 Makaleler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2017 #5 Mert dedi: Über bir durum olmadığı sürece çalışacaktır yine de. İnternette eski anakarta yeni GPU takıp da darboğaz dışında çok sorun yaşayan görmedim. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşünüyordum. Ek güç girişi olan kart alınsa, durum çözülür gibi okuduğum için @Recep Baltaş abimin yorumunu, o seçeneği eliyim dedim.
Mert dedi: Über bir durum olmadığı sürece çalışacaktır yine de. İnternette eski anakarta yeni GPU takıp da darboğaz dışında çok sorun yaşayan görmedim. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşünüyordum. Ek güç girişi olan kart alınsa, durum çözülür gibi okuduğum için @Recep Baltaş abimin yorumunu, o seçeneği eliyim dedim.