GTX 1050 Ti PUBG düşük performans sorunu

Gus Fring

Kilopat
Doku Ultra, görüş mesafesi Ultra, kenar yumuşatma Ultra, geriye kalanlar low. Forumdaki diğer arkadaşlar bu ayarlarda 70-90 FPS alıyormuş. Bendeki bilgisayarda ise 40 FPS'e kadar düşüyor. Akıcı bir oyun oynanmıyor. Oyun arka planda açıkken değerler şu şekilde;

IMG-20181121-WA0018.jpg

Sebepleri neler olabilir? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran Ölçeği: 100
Kenar Yumuşatma ve Doku: Yüksek
Görüş Uzaklığı: Düşük
Geriye kalan her şey: Çok Düşük
V-Sync: Kapalı
Hareket İzi: Kapalı
Keskinleştirme: Kapalı

Sistem özelliklerim;
16GB DDR4 2400Mhz Single Channel RAM
i7-7700HQ CPU
GTX 1050Ti 4GB GPU

Oyun SSD'ye kurulu ve oyun çalışırken başka hiçbir şey çalışmıyor. Nvidia denetim masası ve Steam PUBG Başlatma Seçenekleri'nde yüksek performans alabilmek için gerekli ayarlar yaptım. Bu şekilde 70 FPS alıyorum ortalama. 70'in altına tabii ki düşüyor, bu da oyunun optimizasyonu ile alakalı. Bunlara göre hesap et işte. He bir de laptop benim sistem.

İşlemciyle alakalı olabilir. Fakat ben senin dediğin ayarlarda 1050 Ti - i5 - overclock bir sistemin bile Maximum 60 aldıgını gördüm 90 fps zor. sanmıyorum. 1050 ti li bi sistemin Ultra ayarlarda 90 alabilecegini ve PUBG ' gibi oyunlarda herşeyi ultrada oynamana gerek yok. V-Sync,Hareket izi gibi şeyleri açıyorsan fps düşüklügü ondanda kaynaklı olabilir ama büyük ihtimalle darbogazın sorunu işlemci.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı