GTX 1050 Ti PUBG FPS Drop

Kintana

Hectopat
Öncelikle Merhaba arkadaşlar. Steam yaz indiriminden yararlanarak PUBG'yi aldım. Tabii almadan önce sistemim kaldırıyor mu diye YouTube'de araştırdım gayet güzel oynatıyordu oyunu. Oyunu aldım ve yükledim. Oyuna girdim maç ara dedim çünkü heyecanlıydım direk oynamak istiyordum oyuna girdiğim gibi de her 5saniye'de drop giriyor. Oysa YouTube'deki sistemde hiçbir sıkıntı yoktu. Ekran kartım MSI GTX 1050 Ti 4 GB, işlemcim; Ryzen 5 1500X ve 8 GB RAM var. Sistemim gayet güzel oynatması lazım. Diyorum acaba bende mi sorun var oyun çok RAM istiyor diyorlar benim RAM kullanımım 3GB'yi geçmiyor en fazla 3.5 ve 4 oluyor anlamadım gitti ve çok FPS drop giriyor. Arkadaşımın sistemi benden kat ve kat düşük olmasına rahmen en düşük ayarlarda 90-100 FPS ila görürken ben 60-70 FPS'yi en düşükte zor görüyorum. İyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim şimdi sana şunu diyeceğim 8 GB RAM'in 2x4 mü ve kaç Mhz ve kasayı nasıl soğutuyosun bilmiyorum ama ısınıyor olabilir ve oyunda başlatma seçeneklerine -USEALLAVAILABLECORES yazarsan fps dropları durur ve Mithrain dahil bir çok profesyonel oyuncunun ayarı şudur Tüm ayarlar en düşük kenar yumuşatma orta keskinleştirme etkin işleme ölçeği yüzün altına inilmemeli adam görmezsen 103 104 yapılabilir :)
birde ekran kartı driverinin güncel olması lazım :)

Sadece 8GB RAM kullanıyorum 1x8 2400 MHz. Ve Mithrain'nin ayarını felan söylemiş sağol ama benim ayarların hepsi en düşükte lütfen yardım edin.
@Shadow Ryzen buyrun:
414439

Buda PUBG'de en düşük en ve en düşük ayarlarda aldığım fps oranı. Kesinlikle bunda bir sorun var anlamadım. Çünkü YouTube'den izlediğim kadarıyla adam yüksek ve orta ayarlar karışık 70-80 fps alıyordu. @ardaderlerrrrr drop sorunu için başlatma seçeneklerine bir kod vermişsin yazdım ve oyuna girdim drop sorunum çözülmedi. Lütfen yardım edin o kadar oyuna para verdik lütfen yardım edin.

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar iyi günler.
Arkadaşlar sorunum haal çözülmedi lütfen yardım edin çok üzgünüm şuan oyun parası boşa gitti diye nolur yardım edin.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    981,5 KB · Görüntüleme: 196
Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba şu son günlerde pubgde gerçekten büyük bir fps sıkıntısı cekiyorum son güncellemeden sonramı oldu bilmiyorum ama arkadaşımda da benim kullandıgım ekran kartının aynısı var ve onda sorun yok 15 gün öncesine kadar en düşük ayarlarda 85 90 alırken bir anda fpsim 45 50 lere düştü ve günlerdir bir çözüm bulamadım format attım tekrar yükledim kasayı temizledim hiç bir değişiklik olmadı yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim msı afterburner dan degerleri gayet iyi gösteriyor ekran kartı sıcaklıgım 69'larda geziyor ama fps çok düşük
NOT:termal macun hiç yenilemedim onunla bir alakası varmıdır ?
SİSTEMİM: gtx-1050ti 16gb ram amd ryzen 3 1300x işlemci

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı