GTX 1050 Ti R3 2200G darboğaz problemi

Hocam sizin dediğiniz ayarı yapınca oyun biraz da olsa akıcı oldu ama yine de sanki bir şeyler oyunun hızlı çalışmamasını sağlıyor bir türlü anlam veremedim. Eğer sorun eki monitör de ise değiştireyim PHILIPS markalı 75Hz destekleyebilen kare bir monitör.
Ana kartım iki RAM slotlu ve sadece bir slotunu kullanıyorum acaba RAM yetersiz geldiğinden mi kasıyor yoksa 1080p de oynamam gerektiğinden mi hala anlamış değilim artık sıkıntı geldi durumu çözememekten..

Attiginiz fotolarda da göruluyorki RAM kullanimi 8GB sinirina ulaşmamiş. Arkaplanda calısan gereksiz uygulamalari kapatirsaniz bir miktar daha dusebilir belki. Ben sahsen RAM miktarindan kaynakli oldugunu dusunmuyorum. Bu olay birazda PUBG den kaynakli. Diger oyunlarda var mi böyle bir problem ? Rainbow six te falan ?

Rainbow oynamıyorum ancak Rust, Apex Legends, CSGO, Fortnite gibi bir çok oyunda var bu saçmalık. Galiba 1080p Full HD bir monitör almalıyım
Sizce bu monitör sistemime yeterli midir?
Freesync bir monitör ancak Gsync monitörleri de biliyoruz fiyatları baya abartı

Bende zamaninda 370 tlye aldigim hic bir ozelligi olmayan FHD 21.5 inch acer monitor var. Gayet akici oynatiyor. Bütceniz yuksekse bahsettiginiz monitor gayet guzel gorunuyor. Açıkcasi cok hakim degilim monitor piyasasina. Sorun diger oyunlarda da varsa monitor kaynakli olabilir. FPS duzgun olmasina ragmen sorun oldugunu söylediniz çünkü.

Vatandan alma pahalı.
1050 Ti 1080P medium oyunculuk için tasarlanmıştır.
Ryzen işlemciler yüksek frekanslı Ram istiyor.
Takılmamalar Hdd kaynaklı olabilir.
Tavsiyem 1080P Monitör alman yönünde.

Vatandan alma pahalı.
1050 Ti 1080P medium oyunculuk için tasarlanmıştır.
Ryzen işlemciler yüksek frekanslı Ram istiyor.
Takılmamalar Hdd kaynaklı olabilir.
Tavsiyem 1080P Monitör alman yönünde.
Ancak oyunlarımın hepsini SSD üzerinden oynuyorum.
Takılmamalar Hdd kaynaklı olabilir derken neyi kastettiniz anlamadım galiba yanlış yazdınız. Beni yanlış anlamayın.
Evet benim de düşüncem 1080p bir monitör almak yönünde ancak yanında bir de 8GB 2666mhz ram daha alabilirsem daha da güzel olur her şey

Sorunun internet kaynakli olmasin belki pingin yukseliyodur o anda wifi felan kullanan baskasi varsa oda anlik takilmalar yapabilir bu arada isleci darbogazi yasiyosun islemcinin frekansi cok dusuk geliyor buyuk ihtimal cozunurluk yukseltsende islemci 30 kare sagliyabiliyorsa ekran karti da 30 kare gosterir.Ayarlari artirinca 30dan 50 ye yukselmez yani sadece daha kaliteli 30fps alirsin.

G4560 v 1050 ti var bende de ve çok drop oluyordu. Monitör değiştirdim şimdi daha iyi gibi. Monitorden sonra 8gb ram ekleyip 16 GB ram yaptım bir fark olmadı yada ben göremedim. Ama 144 Hz 1080p hem eskisine göre akıcı ve FPS biraz daha iyi oldu
Bu arada HDD SSD işi de boş sadece oyun daha hızlı yükleniyor FPS faydası sıfır ve internet kötüydü yine geç yukleniyor. Aynı SSD arkadaşımda var kendi kullandığım ile ben ondan 20 sn sonra giriyorum çünkü benim internet 16 mbps onun 100

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…