GTX 1050 Ti R3 2200G sistem Bannerlord için yeterli mi?

Muharebe büyüklüğünü 200-250 arası yapmak gerekiyormuş sistemi rahatlatıyormuş ve evet oyunu orjinal olarak alacağım benim için bir oyun 150 TL'yi geçmediği sürece sıkıntı yok
Güncellemelere güvenerek birazda almak istiyorum yoksa ilk çıktığı zamanlar imkansız gibi bir şeydi

Merhaba bende sadece RAM 2x8 ve 3000MHz olacak şekilde aynı sisteme sahibim oyunu denedikten sonra deneyimlerinizi yazabilir misiniz bende alacağım büyük ihtimalle ama nasıl bir performans vereceği beni de düşündürüyor.

Hocam bende 2 adet PC var biri RTX 2080 Ti Ryzen 7 serisinden anıyacagin 50tane Bannerlord için bile yeterli diğeri de RX 560'lı sistem oyun ilk çıktığı zaman kuşatma sırasında 3080'li sistemimde bile oynanmaz durumda idi oyun ama güncellemeler ile oyun çok iyi durumda şu anda. Sistemin kaldırmaz diye çekiniyorsan, boşuna. Hayli hayli yeter sistemin.

mER
Merhabalar oyunu alıp oynadım orta/yüksek ayarlarda 45-60 arası gidip geliyor büyük bir savaşa girmedim ama grafikler yeterli diyebilirim 1 tane daha ram olsa daha iyi olabilir alıp oynayabilirsiniz eğer alırsanız sizde bana söylerseniz sevinirim

Hocam oyun biraz kumar. Ben 1050m ile oynuyorum. Arkadaşım 1650 ile benden daha kötü performans alıyor.

Hocam oyun biraz kumar. Ben 1050M ile oynuyorum. Arkadaşım 1650 ile benden daha kötü performans alıyor.

Şimdi 1.'si aynı ayarlarda mı oynuyorsunuz ve arkadaşının sistemini gereksiz kullanan uygulamalar var mı 2. RAM'lar aynı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…