GTX 1050 Ti RDR2 Onilne oynatır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1080P Low ayarlarda oynarsın, o sitelere pek güvenme bu arada. Ayriyeten GTA 5 Medium ayarlarda bilgisayardan nasıl bir ses geliyor? Coil Whine olabilir mi?

Herkese yorumları için teşekkür ederim. Sadece online almayı düşünüyordum. Text chat yokmuş galiba, mikrofon kullanmak istemiyorum. O yüzden almaktan vazgeçtim.
1080P Low ayarlarda oynarsın, o sitelere pek güvenme bu arada. Ayriyeten GTA 5 Medium ayarlarda bilgisayardan nasıl bir ses geliyor? Coil Whine olabilir mi?
Fan sesi geliyor. Ama biraz fazla sanki.

Fan sesi geliyor. Ama biraz fazla sanki.
Yüksek ihtimalle Coil Whine sorununu yaşıyorsun, ses şunun gibi değil mi? Sesten başka bir zararı yoktur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2:09'da geliyor ses.

Yüksek ihtimalle Coil Whine sorununu yaşıyorsun, ses şunun gibi değil mi? Sesten başka bir zararı yoktur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

2:09'da geliyor ses.

Hayır bu sesten değil. Böyle vızz gibi değil de, arabanın motoru açıkmış gibi.

Hayır bu sesten değil. Böyle vızz gibi değil de, arabanın motoru açıkmış gibi.
Bildiğim kadarıyla farklı seslerle de duyulabiliyor Coil Whine, istersen sorunun kaynağını öğrenmek için OCCT ile en az 30 dakika Power testine sokabilirsin sistemini. Uğraşmak istemiyorsan da sıkıntı değil, zararlı bir şeyin olduğunu düşünmüyorum.

Bildiğim kadarıyla farklı seslerle de duyulabiliyor Coil Whine, istersen sorunun kaynağını öğrenmek için OCCT ile en az 30 dakika Power testine sokabilirsin sistemini. Uğraşmak istemiyorsan da sıkıntı değil, zararlı bir şeyin olduğunu düşünmüyorum.

Bu sesin daha kalınını alıyorum ama tabii devamlı olmuyor. Oyunlarda bazen hızlı yerlerde oluyor. Sanırım çok doku yüklendiği için.

Bu sesin daha kalınını alıyorum ama tabii devamlı olmuyor. Oyunlarda bazen hızlı yerlerde oluyor. Sanırım çok doku yüklendiği için.

Doku yoğunluğu olan yerlerde ses geldiğine göre HDD'den geliyor ses, oyunlarım HDD'de demişsin zaten. İstersen ayrı konu açabilirsin bununla ilgili.

Doku yoğunluğu olan yerlerde ses geldiğine göre HDD'den geliyor ses, oyunlarım HDD'de demişsin zaten. İstersen ayrı konu açabilirsin bununla ilgili.
Pekala. Aldığım cevaplar için herkese teşekkürler.

Konu kilitlemek için buton bulamadım ya da biz yapamıyoruz sanırım. Konu kilitlenebilir. Oyunu satın almaktan vazgeçtim. Çünkü benim için text sohbet desteği olmadan online olmaz. Hem de lowda dokular GTA San Andreas'ten daha kötü görünüyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı