Canberj Femtopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #1 Uzun zamandır yeni çıkan Valorant oyununda oyunum çok drop yiyor ve istediğim FPS'i alamıyorum, oyun kasıyor ve bundan hiç memnun değilim. Nasıl overlock yapabilirim ya da yapmalı mıyım? Yardımcı ederseniz mutlu olurum. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2021
Uzun zamandır yeni çıkan Valorant oyununda oyunum çok drop yiyor ve istediğim FPS'i alamıyorum, oyun kasıyor ve bundan hiç memnun değilim. Nasıl overlock yapabilirim ya da yapmalı mıyım? Yardımcı ederseniz mutlu olurum.
Eyüp Ensar Horuz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2018 Mesajlar 1.434 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 3100 / SAPPHIRE NITRO+ RX 5500XT SE 8GB / JAMES DONKEY Sata JD480 / Gigabyte B450M H / Apacer Panther 16 GB 3000 mhz / Power Boost VK-T01B 650W 80+Bronz Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirici, Bilgisayar Teknikeri 15 Nisan 2021 #31 turkish kowboy dedi: Diskten kaynaklı olamaz Intel ekran kartımla HDD'ye kurup Low ayarlarda 60 FPS oynamıştım. Genişletmek için tıkla... HDD'den kaynaklı olamaz zaten. Hatalı disk kullanıyor olabilir bazen bu arızalar yüzünden yüklemede gecikmeler olabiliyor. Artı 0 Eksi
turkish kowboy dedi: Diskten kaynaklı olamaz Intel ekran kartımla HDD'ye kurup Low ayarlarda 60 FPS oynamıştım. Genişletmek için tıkla... HDD'den kaynaklı olamaz zaten. Hatalı disk kullanıyor olabilir bazen bu arızalar yüzünden yüklemede gecikmeler olabiliyor.