D Deadpool1533 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2016 Mesajlar 1.043 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2017 #11 Yok. Mesela Fan devir hızını veya modunu değiştirdiniz mi ?
ahmet k gndz Hectopat Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2017 #12 Deadpool1533 dedi: Yok. Mesela Fan devir hızını veya modunu değiştirdiniz mi ? Genişletmek için tıkla... After burnerde bişeyler yaptım ama geri aldım ayarları fabrika ayarındalar gaming app kullanıyorum
Deadpool1533 dedi: Yok. Mesela Fan devir hızını veya modunu değiştirdiniz mi ? Genişletmek için tıkla... After burnerde bişeyler yaptım ama geri aldım ayarları fabrika ayarındalar gaming app kullanıyorum
D Deadpool1533 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2016 Mesajlar 1.043 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2017 #13 Virüs olabilir. Bana kalsa ben format atardım.
ahmet k gndz Hectopat Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2017 #14 Deadpool1533 dedi: Virüs olabilir. Bana kalsa ben format atardım. Genişletmek için tıkla... Virüs olabilir, formatta güzel fikir çünkü 4 yıldır formatsız ama hala performanslı olduğu için düzenli temizleme ve bakımlarını yapıyordum.Bu yüzden hiç formata ihtiyaç duymadım. Şuan kullandığım parçalardan dar boğaz yapıyor olabilir sosyalde konu açtım oradan yardım bekliyorum. MSI Gaming X GTX 1050 Ti Oyunlarda FPS Düşmesi
Deadpool1533 dedi: Virüs olabilir. Bana kalsa ben format atardım. Genişletmek için tıkla... Virüs olabilir, formatta güzel fikir çünkü 4 yıldır formatsız ama hala performanslı olduğu için düzenli temizleme ve bakımlarını yapıyordum.Bu yüzden hiç formata ihtiyaç duymadım. Şuan kullandığım parçalardan dar boğaz yapıyor olabilir sosyalde konu açtım oradan yardım bekliyorum. MSI Gaming X GTX 1050 Ti Oyunlarda FPS Düşmesi