GTX 1050 Ti sistem almak mantıklı mı?

rcgrow

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. 7500 ₺'ye GTX 1050 Ti, Intel i3 12100F sistem almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı? Daha iyi bir önerisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfır takıntınız yoksa ikinci ele yönelebilirsiniz yada bütçeyi artırıp GTX1650'li bir sistem alabilirsiniz. Hangi oyunları oynacaksınız?

Sıfır takıntım yok. Daha çok Valorant, CS:GO, RDR 2, Warzone, God of War gibi oyunlar oyanamak istiyorum ve maalesef bütçemi arttıramıyorum.

Sıfır takıntınız yoksa ikinci ele yönelebilirsiniz ya da bütçeyi artırıp GTX1650'li bir sistem alabilirsiniz. Hangi oyunları oynacaksınız?

Peki yazın çalışıp üstüne bir 9000 ₺ daha koyup RTX 3060 lısını alsam sizce mantıklı mı?

Sıfır takıntım yok. Daha çok Valorant, CS:GO, RDR 2, Warzone, God of War gibi oyunlar oyanamak istiyorum ve maalesef bütçemi arttıramıyorum.

Peki yazın çalışıp üstüne bir 9000 ₺ daha koyup RTX 3060 lısını alsam sizce mantıklı mı?
Eğer yaza kadar bekleyeceksiniz çok güzel olur ama yazın fiyatların ne olacağını kimse bilmiyor.

Bende var i7 7700 ve 1050ti sistem. Ben memnun değilim. Yazın daha iyisini almak bence daha mantıklı ama tabi fiyatlar aynı seyirde giderse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı