GTX 1050 Ti Sistem Anlık Donmalar ve ses cızırdaması

Atmaca53

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba Technopat Sakinleri 15 kasım 2017 tarihinde almış olduğum masaüstü bilgisayarım son 2 aydır anlık ses cızırdaması ile birlikte donma ve zaman zaman da kasmalar olmakta.
PES 13'de bile bu sorunu yaşamaktayım. Ne kadar araştırdıysam sorunumun çözümünü bulamadım.

Ekran Kartı: 1050 Ti
İşlemci : R3 1200
RAM: 8 GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de var. Sistemin bütün özellikleri benim sistemim ile aynı. 1 hafta sonra bütün parçaları garantiye göndericem. Sorunu çözebilirseniz konuya yazmayı unutmayın.

Gereksiz programlar vb. açık olabilir. Depolama birimlerinize sağlık testi yapın. Cızırdama nasıl bir cızırdama?

Depolamalarınız hakkında daha fazla bilgi verin.

Öncelikle gereksiz programlar açık değil sadece ekran kartı drıverı vs. açık
Ayrıca depolamaya sağlık testi nasıl yapılır daha detaylı bilgi verirmisiniz ?
Ses cızırtısı dediğim olay ise ses sanki kasıyor hangi takılıyor bir yerde ses cızırtı şeklinde bozuk ses veriyor 2-3 saniyelik bir olay bu .Onun akabinde de başlarda oyunlarda yüksek ayarlarda kasmadan oynadığım oyunları şu an yüksek grafik ayarlarında oynayamıyorum .

Sistemin dadg den v3 mu?
Eger oysa guc kaynagi hakkinda iyi seyler soylemiyorlardi.

Sistemim v3 değil ancak kasam o kadar da iyi sayılmaz kasam frisby fc9235g 600 w luk kasasıdır .

Bu konuda bana yardımcı olabilecek yok mu ?

Aynı sorun bende de var. Ne zaman sürücüleri güncelledim, o zaman başladı bu sorun. Fazla kafaya takmıyorum ben ama.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı