GTX 1050 Ti Sistem Anlık Donmalar ve ses cızırdaması

Aynı sorun bende de var. Sistemin bütün özellikleri benim sistemim ile aynı. 1 hafta sonra bütün parçaları garantiye göndericem. Sorunu çözebilirseniz konuya yazmayı unutmayın.

Sorunumu çözmüş bulunmaktayım.
Nasıl çözdüğümü anlatıyım öncelikle bilgisayarımda bulunan ekran kartı driverini güvenli modda açarak ddu programı ile temiz kaldırma yaptım daha sonra 15 kasım 2017 tarihli benim ilk yüklediğim ekran kartı driverını internet sitesinden indirip kurdum.Sorun çözüldümü hayır daha kötü oldu ancak daha sonra geforce experience üzerinde hali hazırda bekleyen en son sürümü yükle dedim. Ve yükledikten sonra sorunun çözülmüş oldu.
Size yardımcı olabilirsem ne ala ...

Bios'um son sürümdür.F20 idi sanırım.

Yani sürücüleri Nvidia'nın programı üzerinden güncellediniz. :)

Ciddi söylüyorum elle ekran kartının son sürümünü yüklediğimde ciddi kasmalar oluyordu.
Bende kendi kendime dedim ki bilgisayarımı aldığım ilk zamanlarda kullandığımı ekran kartı sürümünü yüklüyeyim belki eskisi gibi kasma ddu ile güvenli modda temiz kaldırma yapıp 15 kasım tarihli ekran kartı sürümünü yükledim ama baktım ki masaüstünde gezerken bile kasmaya başladı.Sonrasında Geforce experience üzerinde son sürüm olan 26 şubat 2018 tarihli sürüme yükselttim ve o anlık ses kasması ile birlikte gelen kasmalar sorunum çözüldü.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı