GTX 1050 Ti sistem Cyberpunk 2077 kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10
Eğer kesin cevap istiyorsan şu adrese gir, oyunu arat, bilgisayarına detection adlı bir program yükleyecek ve sana yürütüp yürütemeyeceğini söyleyecek. Ben denedim, site güvenilir.

O site bu sitede yasak diye biliyordum kötü yazılım içeriyor diye konu görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam.Ve o site yanlış bilgi veriyor

O site bu sitede yasak diye biliyordum kötü yazılım içeriyor diye konu görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam.Ve o site yanlış bilgi veriyor
Ne diyebilirim? Ben denedim. Herhangi bir sorun çıkarmadı. Bilgisayarımda avast yüklü. Sitesinde çalıştırıp, çalıştıramayacağımı söyledi ki çalıştıramıyormuşum. i5 3570 var.

Valla bendede gtx1050ti var. Burda düşük ayarlarda oynarsın dedikleri bir çok oyunu orta-yüksek hatta bazen ultra ayarlarda bile oynuyorum hala, kasma donma vs.. olmadan.
Cyberpunk 2077 indirmedim daha, yakın zamanda deniyeceğim bakalım.

GTX 1050 Ti.
16 GB RAM.
Intel Core i7-6800K CPU.

Bilgisayarımın özellikleri bunlar. Cyberpunk 2077'yi kaldırır mı? Hangi ayarlarda oynarsam rahat oynarım?
Low’ da 60 FPS oynarsın.
Arkadaşım kullanıyor aynı işlemci 60 FPS Low 1080p oynayabiliyor.
Gtx1660 super sahibiyim ama çok tezat söylentiler olduğu için almaktan vazgeçtim.
Bekleyip duruma göre hareket etmek en mantıklısı.
1660 Super ile Ultra da 40-45 high da 50-60 arası alırsın.

Ortalama ayarlarda akıcı oynarsınız. Yüksek ayarlarda drop ve atlamalar yaşarsınız. Çözünürlük düşürme ile ultra ayarlarda 25-30 fps arasında gidip gelirsiniz. Ama çözünürlük düşürmek hem bulanıklaştırır hem de kaliteyi bozar. Ara sahnelerde ultraya çekin oynarken lowda oynayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı