Magix
Hectopat
Daha fazla
Merhabalar, AMD 2200G islemcim var. Ek olarak sistemde harici 1050TI ekran kartim mevcut. PUBG de 1080p en dusuk ayarlarda Max. 40FPS'i gorebildim. Tum driverlar guncel. Belki 5 kere her seyi kaldirip tekrar kurdum. Fakat AMD'nin APU ekran kartini okumuyor. Okusa bile unlem isareti bulunuyor. Ayrica Radeon programi da uygun sistem bulunamadi deyip kurululumu tamamlamiyor. Baska bir surum yuklediginde sistemi buluyor yukluyor ama restarttan sonra program acilmiyor ve İngilizce sistem kurulu degil tarzinda (no drive) hata veriyor. Diger birkac oyunda da sabit 75FPS ayarli olmasina ragmen yer yer 40 FPS'lere kadar ani dususler oluyor. Afterburner'da CPU kullanimi PUBG'de 90 99'lara kadar cikarken, GPU 40'lari gecemiyor. Zula tarzi oyunlarda da CPU ve GPU genelde 40'larda takiliyor. BIOS guncellemesi yaptim. Kasim 2017 surumu kuruluymus. Mayis 2018 surume yukselttim. Bu seferde dahili ekran kartini komple tanimadi. Sistemde boyle bir kart gorunmuyor. Isletim sistemi olarak Windows10 kullaniyorum.
Anakartim: Asus Prime A320m-K.
8GB tek RAM kullaniyorum. Itopya'dan siparis ettim. Geri gondersem 1 ay oyalayacaklar. Sonrasinda da bir sey yok deyip geri gonderirler diye gondermek istemiyorum. Sistemi sali aksami ilk defa actim ve actigimdan beri bu sekilde.
Anakartim: Asus Prime A320m-K.
8GB tek RAM kullaniyorum. Itopya'dan siparis ettim. Geri gondersem 1 ay oyalayacaklar. Sonrasinda da bir sey yok deyip geri gonderirler diye gondermek istemiyorum. Sistemi sali aksami ilk defa actim ve actigimdan beri bu sekilde.
Son düzenleyen: Moderatör: