GTX 1050 Ti sistem için 650 TL monitör önerisi

Ceyhun Tuğrann

Hectopat
Daha fazla  
1050 Ti'lı bir sistem toplayacağım fakat almayı düşündüğüm monitör FreeSync. Nvidia ile uyumlu değil.
Almayı düşündüğüm monitör: AOC 21.5" G2260VWQ6 75Hz 1 ms Full HD HDMI FreeSync GAMING MONITOR
Almayı düşündüğüm 2. monitör: AOC 23.6" E2470SWH 1ms HDMI-DVI-VGA 2X2W GAMING MONİTÖR
Yukarıdaki 2 monitör arasından hangisi almalıyım? 650 TL bütçe monitör için ayırdım. Sadece Vatan Computer mağazalarından alacağım monitörü.
sonhali2.JPG
mon2.JPG
mon.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben olsam ikisini de almam.
Mağazaya git ve iki monitörün yanına ASUS 23" VX239H Full HD HDMI IPS Monitör koy. İstediğini al.
Gaming ve ince monitörler istiyordum. IPS'ler konusunda biraz araştırma yaptım gerçekten iyiler. Mağazaya gidince çokta birşey bilmeyen çalışanlara soracağım. Gözüme güzel görüneni alacağım. Yene de 2 şıkka düşürelim. Attığım AOC ürünlerinden hangisini seçersin. Asus ile kıyaslayacağım mağazada. Teşekkürler. LikE.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı