GTX 1050 TI sistem için Everest Rampage Temper Pro uygun mu?

Makaleler
1
Merhaba.

Sistem topluyorum ve kasada kararsız kaldım. Everest Kasa aklımda bu kasa var 360 mm radyatör desteği, 7 fan ve camlı olması hoşuma gitti, kullanan var mı? Sistemim;

• AMD Ryzen 1200 4C/4T 3.1 GHz
  • Asus ROG Strix GTX 1050 Ti
  • MSI X370 Gaming Pro Carbon
  • Corsair Vengeance LPX 3200 Mhz 8x2
  • Corsair Builder VS550
  • Toshiba P300 3 TB
  • Samsung 960 Evo 500GB
W10
RAMPAGE_TEMPER_01.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa dediğin şey hava akışı iyiyse ve toz filtreleri varsa, elektrik akımında sisteme kısa devre yaptırmayacak, elektrik atlatmayacak bileşenlere sahipse ben pek markaya bakmıyorum ama sen yine de geçmişi kötü hatıralarla dolu olmayan bilindik markalara yönel.

Önermem. Fan sayısına çok takılma 7 fan sadece gereksiz ses ve toz fazlalığı çıkarır. Kasa iyiyse öne ve arkaya bir fan bile yetiyor artık. O kadar bütçen varsa NZXT S340 Elite, Phanteks P400S TGE modellerine bak.
Bu arada o sistemi aldın mı?

Sistemi aldınız mı? Kasa olarak Aerocool Project 7 P7-C1 alabilirsin.
Evet aldım ve kasa olarak Xigmatek Hawnthorn tercih ettim.

Anakart gayet mantıklı olmuş. 2020'ye kadar AM4 platformu olacak. İleride sistemi upgrade edecek bir arkadaşa benziyor.
Evet 2. Nesil Ryzen çıktığında örnek olarak 2600X veya 2800X ile güncelleyeceğim ayrıca ekran kartı olarak çıkarsa Asus ROG 2080 Ti Poseidon alacağım. Custom sıvı soğutma için In Win'in açık kasalarna yöneldim ürünlerin çıkmasını bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı