GTX 1050 Ti Sistem için Monitör Önerisi

EmomaxD

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi monitör olarak televizyon kullanıyorum ve tepkime hızı yavaş ve üstüne renkleri çok kötü bir internet kafeye gittiğimde oyun simgelerine vs. bakıyorum arada çok fazla fark var. Şimdi benim kullandığım işlemci i5 3330 ve ekran kartım 1050 Ti ben biraz araştırma yaptım ve 75 Hz 1 ms monitör almaya karar verdim. Aklımda ise Asus Gaming VP248QG - 21.5 Asus Vp228qg Gaming Led Freesync 1920x1080 1ms 75hz Oyuncu M - n11.com

Sizce almalı mıyım?

Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi monitör olarak televizyon kullanıyorum ve tepkime hızı yavaş ve üstüne renkleri çok kötü bir internet kafeye gittiğimde oyun simgelerine vs. bakıyorum arada çok fazla fark var. Şimdi benim kullandığım işlemci i5 3330 ve ekran kartım 1050 Ti ben biraz araştırma yaptım ve 75 Hz 1 ms monitör almaya karar verdim. Aklımda ise Asus Gaming VP248QG - 21.5 Asus Vp228qg Gaming Led Freesync 1920x1080 1ms 75hz Oyuncu M - n11.com

Sizce almalı mıyım?
Alabilirsiniz fakat sakın N11'den almayın. Açıklamada "Teşhir Ürünüdür" yazısı var.

75Hz ile 60Hz arasında gözle görülür bir fark olmadığını belirtmek lazım. Kaliteli bir 60Hz cebinizi de üzmez bence. Lakin model seçerken en yeni modeli almaya bakalım. En azından 2017-2018 model monitörlere bakmanızı öneririm. Üretim yılı olarak dikkat etmemiz lazım.

75Hz ile 60Hz arasında gözle görülür bir fark olmadığını belirtmek lazım. Kaliteli bir 60Hz cebinizi de üzmez bence. Lakin model seçerken en yeni modeli almaya bakalım. En azından 2017-2018 model monitörlere bakmanızı öneririm. Üretim yılı olarak dikkat etmemiz lazım.
çok fazla fark olmadığını biliyorum fakat almışken 15 hz üstünü alıyım diyorum ve tepki süresinin 1 ms olduğu bir monitör almayı düşünüyorum bütçem çok fazla değil .

Buyrun arkadaşın gösterdiği monitör ile sizin baktığınız monitör arasında özellik bakımından fark yok. Fakat Asusun kendine özel bir kaç özelliği var. Monitöre Crosshair ekleme vs, vs fakat gereksiz şeyler olduğunu düşünüyorum. Dediğim gibi bu monitörü alabilirsiniz. Fiyatıda ucuz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı