GTX 1050 Ti Sistem için PSU Önerisi

Hastayı kaybetmeden erken müdahale edebildiğimiz için şanslıyız. Lütfen toplamak ya da almak istediğiniz bileşenler için toplam bütçenizi belirtir misiniz? Daha iyi ekran kartı ve anakart önerebiliriz. Aynı paraya daha fazla performans hayal değil. 🙂

AMD almak istemiyorum benim derdim psu ile.
Lütfen 1050 Ti VS RX 580 karşılaştırmasını izler misiniz? Bunun ardından bana öyle mantıklı bir şey söyleyin ki aynı paraya 1050 Ti alayım. Güç tüketimi demeyin çünkü ekran kartları %100 güç tüketimini sadece oyundayken yapıyor. Günde 8 saat bile oyun oynasanız yine de ödeyeceğiniz elektrik faturasıyla RX 580 almak daha mantıklı oluyor. Oradaki elektrik faturası seni ne batırır ne çıkartır. Bunun aynısını RX 580 tercih ederken yapanlar var. Gidip 2000 ₺'ye Asus alıyorlar. Ya 1400 ₺'ye satılan Sapphire'de aynı işi yapıyor. Kalitesiz ya da kötü kart değil ki. Bu mantığı anlayamıyorum. Alacaksınız 1050 Ti bırak seneyi bu sene bile yetmeyecek size. Nasıl biliyorsanız öyle yapın.

Düzenleme: Araştırma yapmayacağınızı bildiğim için söyleyeyim dedim. RX 580 ile 1050 Ti arasında %85'lik performans farkı var. Yani 1050 Ti, RX 580 rakibi bile değil.

RX 580 VS 1050 Ti

Lütfen 1050 Ti VS RX 580 karşılaştırmasını izler misiniz? Bunun ardından bana öyle mantıklı bir şey söyleyin ki aynı paraya 1050 Ti alayım. Güç tüketimi demeyin çünkü ekran kartları %100 güç tüketimini sadece oyundayken yapıyor. Günde 8 saat bile oyun oynasanız yine de ödeyeceğiniz elektrik faturasıyla RX 580 almak daha mantıklı oluyor. Oradaki elektrik faturası seni ne batırır ne çıkartır. Bunun aynısını RX 580 tercih ederken yapanlar var. Gidip 2000 ₺'ye Asus alıyorlar. Ya 1400 ₺'ye satılan Sapphire'de aynı işi yapıyor. Kalitesiz ya da kötü kart değil ki. Bu mantığı anlayamıyorum. Alacaksınız 1050 Ti, bırak seneyi bu sene bile yetmeyecek size. Nasıl biliyorsanız öyle yapın.

Yahu Darwinüs. Ben yazıyordum onları sildim be arkadaş :D Darwine katılıyorum boşa bir pc toplama bence bu. Ben pc toplamada şöyle bir yol izledim. İyi bir işlemci ram anakart orta bir ekran kartı. 1 sene sonra iyi bir ekran kartı. Bir kerede yüklenemiyorsanız ya bu yolu izleyin ya da hiç almayın. Yazık günah yahu. Sanırım ben bile amdye geçicem bu gidişle işlemci zaten çok iyi duruma geldiler. Ekran artında da çok güzel atakları oldu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı