GTX 1050 Ti Sistem için PSU Önerisi

Lütfen 1050 Ti VS RX 580 karşılaştırmasını izler misiniz? Bunun ardından bana öyle mantıklı bir şey söyleyin ki aynı paraya 1050 Ti alayım. Güç tüketimi demeyin çünkü ekran kartları %100 güç tüketimini sadece oyundayken yapıyor. Günde 8 saat bile oyun oynasanız yine de ödeyeceğiniz elektrik faturasıyla RX 580 almak daha mantıklı oluyor. Oradaki elektrik faturası seni ne batırır ne çıkartır. Bunun aynısını RX 580 tercih ederken yapanlar var. Gidip 2000 ₺'ye Asus alıyorlar. Ya 1400 ₺'ye satılan Sapphire'de aynı işi yapıyor. Kalitesiz ya da kötü kart değil ki. Bu mantığı anlayamıyorum. Alacaksınız 1050 Ti bırak seneyi bu sene bile yetmeyecek size. Nasıl biliyorsanız öyle yapın.

Düzenleme: Araştırma yapmayacağınızı bildiğim için söyleyeyim dedim. RX 580 ile 1050 Ti arasında %85'lik performans farkı var. Yani 1050 Ti, RX 580 rakibi bile değil.

RX 580 VS 1050 Ti
AMD kullanmak istemiyorum zaten ben bu parçaları almıştım bana bi psu kaldı onuda hangi marka alacağımı bilmiyorum.

1150 ti çıkacak yakın zamanda, 1050 ti fiyatından çıkması bekleniyor ya da fark az olacak. Nisan aynına kadar bekleseniz daha iyi olur bence. Kartı almışsınız, şimdi gördüm.
Bazı 1050 ti lar sadece anakarttan elektirk alıyor yani psu ile bağlantısı yok.
Onun haricinde 500w psu fazlası ile yeter, bütün psu lar ile uyumludur. Hepsinde 6 ve 8 pin çıkışları mevcut.
Kaliteli ürünleri tercih etmenizi tavsiye ederim. Psu çok önemli bir parça.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı