Çözüldü GTX 1050 Ti sistem mavi ekran hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lutch

Megapat
Daha fazla  
RAM
PATRIOT 8GB Viper Steel Siyah 3200MHz CL16 Hikvision Urien 8gb 3200 MHz
SSD veya HDD modeli
ADATA 240GB SU630 ADATA 120GB SU650 XPG Gammix s11
Ekran kartı
ASUS PHOENIX GeForce GTX 1050 TI 4GB GDDR5 128 Bit
Anakart
Asus PRIME A320M-K 3200MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2
İşlemci
ryzen 3 1200
Merhaba, dün geceden beri deli gibi mavi ekran hatası alıyorum iki kez format atmak zorunda kaldım çünkü mavi ekran yemekten bir şey yapamıyordum. Birçok dump dosyası vardı fakat alamadım. Şu an elde ettiklerimi paylaşıyorum. Genelde RAM hatası verdi fakat söküp taktım işlemci hariç tüm parçaları ve format öncesi de ilk aldığım mavi ekran kayıt defteri mavi ekranıydı sonra bir sürü farklı şey aldım. Format atarken vs. hiç mavi ekran almadım. Windows'un RAM tanılama programını başlattım fakat 40 dakika geçti başlamadı F1'e bastım anında başladı ve direkt olarak donanım hatası dedi. Olay görüntüleyicisine baktığımda ise RAM'le alakalı hiçbir sorun olmadığı yazıyordu. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Minidump
Olaylar Şu an bir tane daha yedim mavi ekran onun da Minidump'ını paylaşıyorum. Yenidump

Son düzenleme:
Çözüm
Sisteminizde takılı olan RAM arızalı. Garantisi varsa garantiye yoksa da yerine yenisinin bakılacağı bir konuma doğru gitmesi sistemin için faydalı olacaktır. Testi kapatabilirsin.
Cevap için teşekkürler. Test başlar başlamaz errorlar gelmeye başladı. Testin bitmesini beklemeli miyim yoksa error aldığım için kapatmalı mıyım? XMP kapalı test ediyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20240407_205852.jpg
    159,9 KB · Görüntüleme: 29
Cevap için teşekkürler. Patriot sağlam geçen sene aldığım hikvision ise bozulmuş. Single taktığımda patriot sorun çıkartmadı testte fakat diğeri çıkarttı. Patriot RAM ile uyumlu bir RAM önerebilir misiniz? Yoksa direkt aynısını mı alayım? Fiyat/Performans açısından. Garantiyi taşınma sırasında kaybetmiş olabilirim tekrar bakacağım ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…