O osmanatasayar Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #1 Minidump Rapor Linki https://drive.google.com/file/d/1lU3Xd3oKZFt4bgq8EUb0j2xpTVYP5Ua5/view?usp=drive_link Sistem Bannerlord oynarken ansızın mavi ekrana atıyor yeniden başlıyor. Aynı sorunu PES 21 de yaşamıştım.
Sistem Bannerlord oynarken ansızın mavi ekrana atıyor yeniden başlıyor. Aynı sorunu PES 21 de yaşamıştım.
Çözüm YLN 2 Ağustos 2024 osmanatasayar dedi: Açtım sanırım. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam bakıyorum şimdi. YLN dedi: Tamam hocam bakıyorum şimdi. Genişletmek için tıkla... Memtest86 yapın yüksek ihtimalle raminizde bir problemden dolayı mavi ekran hatası almışsınız.
osmanatasayar dedi: Açtım sanırım. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam bakıyorum şimdi. YLN dedi: Tamam hocam bakıyorum şimdi. Genişletmek için tıkla... Memtest86 yapın yüksek ihtimalle raminizde bir problemden dolayı mavi ekran hatası almışsınız.
YLN Decapat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 1.083 Çözümler 14 Yer Oslo, Norway Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Ağustos 2024 #2 osmanatasayar dedi: Sistem Bannerlord oynarken ansızın mavi ekrana atıyor yeniden başlıyor. Aynı sorunu PES 21 de yaşamıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam dosyanızı erişime açar mısınız? Artı 0 Eksi
osmanatasayar dedi: Sistem Bannerlord oynarken ansızın mavi ekrana atıyor yeniden başlıyor. Aynı sorunu PES 21 de yaşamıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam dosyanızı erişime açar mısınız?
KS KS O osmanatasayar Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #3 YLN dedi: Hocam dosyanızı erişime açar mısınız? Genişletmek için tıkla... Nasıl açacağım. Artı 0 Eksi
YLN Decapat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 1.083 Çözümler 14 Yer Oslo, Norway Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Ağustos 2024 #4 osmanatasayar dedi: Nasıl açacağım. Genişletmek için tıkla... Google Drive'den yüklediğiniz dosyaya gelin erişimi yönet deyip bu bağlantıya sahip olan herkes yapın. Artı 0 Eksi
osmanatasayar dedi: Nasıl açacağım. Genişletmek için tıkla... Google Drive'den yüklediğiniz dosyaya gelin erişimi yönet deyip bu bağlantıya sahip olan herkes yapın.
KS KS O osmanatasayar Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #5 YLN dedi: Google Drive'den yüklediğiniz dosyaya gelin erişimi yönet deyip bu bağlantıya sahip olan herkes yapın. Genişletmek için tıkla... Açtım sanırım. Artı 0 Eksi
YLN dedi: Google Drive'den yüklediğiniz dosyaya gelin erişimi yönet deyip bu bağlantıya sahip olan herkes yapın. Genişletmek için tıkla... Açtım sanırım.
YLN Decapat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 1.083 Çözümler 14 Yer Oslo, Norway Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Ağustos 2024 #6 osmanatasayar dedi: Açtım sanırım. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam bakıyorum şimdi. YLN dedi: Tamam hocam bakıyorum şimdi. Genişletmek için tıkla... Memtest86 yapın yüksek ihtimalle raminizde bir problemden dolayı mavi ekran hatası almışsınız. Son düzenleme: 2 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
osmanatasayar dedi: Açtım sanırım. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam bakıyorum şimdi. YLN dedi: Tamam hocam bakıyorum şimdi. Genişletmek için tıkla... Memtest86 yapın yüksek ihtimalle raminizde bir problemden dolayı mavi ekran hatası almışsınız.
KS KS O osmanatasayar Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #7 YLN dedi: Tamam hocam bakıyorum şimdi. Memtest86 yapın yüksek ihtimalle raminizde bir problemden dolayı mavi ekran hatası almışsınız. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam iyi günler. Artı 0 Eksi
YLN dedi: Tamam hocam bakıyorum şimdi. Memtest86 yapın yüksek ihtimalle raminizde bir problemden dolayı mavi ekran hatası almışsınız. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam iyi günler.
YLN Decapat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 1.083 Çözümler 14 Yer Oslo, Norway Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Ağustos 2024 #8 osmanatasayar dedi: Çok teşekkür ederim hocam iyi günler. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam size de bu arada mesajım işe yarar ise çözüm olarak işaretlermeyi unutmayın Artı 0 Eksi
osmanatasayar dedi: Çok teşekkür ederim hocam iyi günler. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam size de bu arada mesajım işe yarar ise çözüm olarak işaretlermeyi unutmayın
5 533212 Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 228 Çözümler 1 14 Kasım 2024 #9 YLN dedi: Hocam dosyanızı erişime açar mısınız? Genişletmek için tıkla... hocam bendede aynı sorun var yardım Artı 0 Eksi
YLN dedi: Hocam dosyanızı erişime açar mısınız? Genişletmek için tıkla... hocam bendede aynı sorun var yardım