Bu video size yardımcı olacaktır. .
Nvidia Denetim Masası > 3D Ayarlarının Yönetilmesi > Program ayarlarına gelip jawaw.exe'yi ekliyoruz ve grafik işlemci seçme gibi bir pencere çıkıyor bunu yüksek performanslı Nvidia... olarak seçiyoruz.
Peki nerede bu jawaw.exe?
- Oyununuz orjinalse oyunun kendi javaw.exe dosyası oluyor. Benim orijinal oyunumdaki java yolu şöyle: D:\Oyunlar\Launcher\runtime\jre-x64\bin\jawaw.exe
Oyununuz orijinal değilse 64 bit java yüklü olmalı, yüklüyse önce güncel olup olmadığına bakın.
- Örnek olarak: C:\Program Files\Java\jre6\bin\jawaw.exe
- Sizinki Program Files (x86)'da olabilir veya jre6 olarak yazmayabilir, ona göre değiştirirsiniz.
Bu video size yardımcı olacaktır. .
Önereceğim ayar
Önereceğim ayar
Arama yerine “Grafik Ayarları” yazın ve gözat basıp minecraft ın launcherını seçin ve ekleyin ordan güç yönetimi yükses performanslı nvidia işlemcisini seçin iyi günler
Hocam sorun çözüldü önceki mesajları okumakta fayda var. İki şekilde de çözülüyor.
Merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum benimki ise masaüstü masaüstünüde gösterirmisinizSisteminiz laptop mu?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.