GTX 1050 Ti sistem nasıl?

Daha fazla  

Merhaba arkadaşlar bu bilgisayar arayışındayım, 4400 TL gibi bir bütçem var. Bu sistemi buldum, sizce iyi midir? Başka önerebileceğiniz sistem var mıdır? Ve oynadığım oyunlarda kaç FPS alırım?
PES 21.
GTA 5
WWE 2K20.
Witcher 3
The Forest.
FIFA 20.

Son düzenleme:
Kanka bu devirde biraz kötü onun yerine biraz zorla 1650 Super almaya çalış ya da RX 570.

Bütçe konusunda pek konuşmacı olmak istemem. Bana düşmez ama 500 lira daha koyup çift fanlı 1650 Super'i seçip alabilirseniz şahane olur.

Hocam kaç FPS alacağınızı YouTube'dan videoları izleyerek bulabilirsiniz. Bence şuan ki zaman için 1050 Ti eski bir kart güncel sistemlere yönelmenizi veya bütçenizi arttırarak 1650 Super'e yönelebilirsiniz.

Güzel FPS alırsın.
Benim arkadaşta i3-4130 ve 1050 2 GB (kötü 1050) var, Sekiro, GTA V 1080p, Full HD ve yüksek ayarlar ile 60 FPS'de oynuyor.

Hocam şu an Vatan Bilgisayar OEM hazır sistemlere göz gezdirdim de bence İtopya'da satılanlardan daha iyileri var bütçenizi biraz arttırırsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…