GTX 1050 Ti sistem nasıl?

Merhaba arkadaşlar bu bilgisayar arayışındayım, 4400 TL gibi bir bütçem var. Bu sistemi buldum, sizce iyi midir? Başka önerebileceğiniz sistem var mıdır? Ve oynadığım oyunlarda kaç FPS alırım?
PES 21.
GTA 5
WWE 2K20.
Witcher 3
The Forest.
FIFA 20.

Bu sistemi öneriyorum sana, AMD sistemler şu an performans açısından hem iyiler hem de bayağı güçlüler ayrıca ekran kartı DDR6 yeni nesil bir ekran kartı seni üzmez.

Merhaba arkadaşlar bu bilgisayar arayışındayım, 4400 TL gibi bir bütçem var. Bu sistemi buldum, sizce iyi midir? Başka önerebileceğiniz sistem var mıdır? Ve oynadığım oyunlarda kaç FPS alırım?
PES 21.
GTA 5
WWE 2K20.
Witcher 3
The Forest.
FIFA 20.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu da performans testleri, kasadaki işemcide hemen hemen i5 8-9.nesil ayarında bir işlemci

SSD'yi seçili ürün yok yapıp şunu al yanına;

Bu sistemi öneriyorum sana, AMD sistemler şu an performans açısından hem iyiler hem de bayağı güçlüler ayrıca ekran kartı DDR6 yeni nesil bir ekran kartı seni üzmez.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu da performans testleri, kasadaki işemcide hemen hemen i5 8-9.nesil ayarında bir işlemci

Attığın sistemin kasasının hava akışı yok. SSD'si kronik sorunlu. PSU desen C4. Fiyatıda arkadaşın bütçesinin üstü. Hiç bir şekilde alınmaz.

Anladım teşekkür ederim ne güzel 4400 TL'ye RX 570'li sistem alacaktım param yoktu şu anda 5000 olmuş 😔 yine de teşekkür ederim 4500 TL'ye sistem öneriniz varsa söyleyebilir misiniz?

Anladım teşekkür ederim ne güzel 4400 TL'ye RX 570'li sistem alacaktım param yoktu şu anda 5000 olmuş 😔 yine de teşekkür ederim 4500 TL'ye sistem öneriniz varsa söyleyebilir misiniz?
Dediğim gibi yap.

Dediğim gibi yap.

Büyük ihtimal böyle yapacağım abi zaten yılbaşında bu bilgisayarı inceliyordum 1 TB HDD ve 240 GB SSD yapıp 4600 TL'ye halletmeye çalışacağım ama durumum yok 14 yaşındayım çalışmayı düşünüyorum

Attığın sistemin kasasının hava akışı yok. SSD'si kronik sorunlu. PSU desen C4. Fiyatıda arkadaşın bütçesinin üstü. Hiçbir şekilde alınmaz.

Yorumlamışsınız fakat neye göre yorumladınız ağa gibi gelip azarlar gibi konuşmsunuz, aynı sistemi ben arkadaşlarıma aldırdım hiçbir problem yaşamadılar, SSD de problem yok her üründe sıkıntı çıkabilir ayrıca PSU güçlü sorunsuz kullanıyorlar, kasada hava akımı yok demişsiniz zaten kasada 4 adet 12 mm fan mevcut ayrıca yanlar ve üstlerden ve arkadan hava çıkışları mevcut, önce bir bakıp sonra değerlendirin ve arkadaşa ben burada tavsiyede buluyorum sizse Emir kipiyle hareket ediyorsunuz

Yorumlamışsınız fakat neye göre yorumladınız ağa gibi gelip azarlar gibi konuşmsunuz, aynı sistemi ben arkadaşlarıma aldırdım hiçbir problem yaşamadılar, SSD de problem yok her üründe sıkıntı çıkabilir ayrıca PSU güçlü sorunsuz kullanıyorlar, kasada hava akımı yok demişsiniz zaten kasada 4 adet 12 mm fan mevcut ayrıca yanlar ve üstlerden ve arkadan hava çıkışları mevcut, önce bir bakıp sonra değerlendirin ve arkadaşa ben burada tavsiyede buluyorum sizse Emir kipiyle hareket ediyorsunuz
İsterse 9 adet fan olsun havanın çıkabileceği bir Mesh kısım yok. GamePower'ın PSU'ları ve öbür bütün ürünleri Çin'de merdiven altında üretiliyor ve logo basılıp sattılıyor. İçinde olan JD SSD'ler ise kronik sorunlu ve yine Çin merdiven altı ürünü. Evet bir çok marka ürünlerini Çin'de üretiyor ama düzgün bir fabrika var merdiven altı üretimler var. GamePower ve James Donkey bu tarz merdiven altı ürünlere logo basıp satan sadece iki marka. Onun dışında SSD seçeneklerinden Adata SU630'da düzgün bir yerde üretim görüyor ama kronik sorunlu bir SSD. Sağlıklı bir sistem değil attığınız. Güçlü mü? Evet fiyatına göre güçlü ama bir sistem sağlıklı olmadığı sürece isterse 3090'lı olsun hiç farketmez. Ayrıca arkadaşların aldı ama sorun yaşamadılar diye herkes sorun yaşamayacak değil. Kronik sorunlu ve kötü parçaları olan bir sistem alınacak bir sistem değil ne yazık ki.
Yorumlamışsınız fakat neye göre yorumladınız ağa gibi gelip azarlar gibi konuşmsunuz
Eğer tavrımı öyle anladıysanız özür dilerim ama yine de dediklerim geçerli.

Dediğim gibi yap.

Abi senin önerdiğin SSD yerine Crucial'in 120 GB'lık SSD'sini alsam olur mu sence çünkü hepsini aynı sayfadan almak istiyorum sistemin olduğu bölümden önerdiğin başka SSD var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı