GTX 1050 Ti sistem nasıl?

Bütçeye ve oynadığınız oyunlara bağlı.

Mesela bu bayağı iyi 1050'li sisteme göre. Bu da dediğim gibi 10K'nın fazla olduğunu gayet kanıtlıyor. Öznel fikrinize saygım var ama yanlış olduğu ortada.

Bak kardeşim kaç yaşındasın bilmiyorum belki benden küçüksün belki büyük ancak göz var nizam var. 10k ya MX350 ekran kartı olan laptop satıyor adamlar. İkinci el PS4 olmuş 8-9 bin TL 10k ya Ryzen 5 1050 bulmuşsa piyasaya göre iyi bulmuşsun demişim. Önüne gelen beğenmiyorum atmış. Yahu ben de biliyorum bu sistemin normal şartlarda 5-7 bin civarında olduğunu ama piyasa normal değil ki fiyatlar normal olsun. Tartışmayı bırakın artık.

Aynı şekil mesajı size atsam siz de aynısını derdiniz. Orada yazdığınız üslup açık bir şekilde sataşma. O anlamda yazmadıysanız bile öyle anlaşılıyor. Ama çok önemi yok neticede fikrinizin yanlışlığını adam attığı sistemle kanıtladı zaten.

Ram 3600 MHz taşıyabilir diye düşündüm

5400 aldım
güzel fiyat hocam hala 1050Ti gömülsede mobil 1050 ile oynayamadığım oyun yok çoğu yeni çıkan oyunu düşük ayarlarda oynatır

Ben 5400 aldım reis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…