GTX 1050 Ti sistem nasıl?

• Konuyu başlatan Naco
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 1.481
ASUS GTX 1050 Ti Expedition 4 GB.
Ryzen 5 1600 AF.
Gigabyte B450M-H anakart.
XPG 240 GB SSD.
8 GB RAM.
Zoko melody-X kasa(450W kasanın)
Böyle bir aldım ama daha test edemedim etmeye daha çok var bende şimdiden sormak istedim kötü mü yapmışım?

Bütçeye ve oynadığınız oyunlara bağlı.

Mesela bu bayağı iyi 1050'li sisteme göre. Bu da dediğim gibi 10K'nın fazla olduğunu gayet kanıtlıyor. Öznel fikrinize saygım var ama yanlış olduğu ortada.

Bak kardeşim kaç yaşındasın bilmiyorum belki benden küçüksün belki büyük ancak göz var nizam var. 10k ya MX350 ekran kartı olan laptop satıyor adamlar. İkinci el PS4 olmuş 8-9 bin TL 10k ya Ryzen 5 1050 bulmuşsa piyasaya göre iyi bulmuşsun demişim. Önüne gelen beğenmiyorum atmış. Yahu ben de biliyorum bu sistemin normal şartlarda 5-7 bin civarında olduğunu ama piyasa normal değil ki fiyatlar normal olsun. Tartışmayı bırakın artık.

Bak kardeşim kaç yaşındasın bilmiyorum belki benden küçüksün belki büyük ancak göz var nizam var. 10k ya MX350 ekran kartı olan laptop satıyor adamlar. İkinci el PS4 olmuş 8-9 bin TL 10k ya Ryzen 5 1050 bulmuşsa piyasaya göre iyi bulmuşsun demişim. Önüne gelen beğenmiyorum atmış. Yahu ben de biliyorum bu sistemin normal şartlarda 5-7 bin civarında olduğunu ama piyasa normal değil ki fiyatlar normal olsun. Tartışmayı bırakın artık.
Ben 5400 aldım reis 😁

ASUS GTX 1050 Ti Expedition 4 GB.
Ryzen 5 1600 AF.
Gigabyte B450M-H anakart.
XPG 240 GB SSD.
8 GB RAM.
Zoko melody-X kasa(450W kasanın)
Böyle bir aldım ama daha test edemedim etmeye daha çok var bende şimdiden sormak istedim kötü mü yapmışım?(5400 aldım)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı