GTX 1050 Ti sistem ne kadar eder?

Valla senin 2 tane marka parçan benim umurumda değil hava atsak burada neler gösteririz sana. Çok dillendirme, git satta görelim.

Dostum merhaba,
Genel olarak forumda ekran kartlı sistemler görmeye alışık insanlar ve ekran kartına yatırım yapıyorlar. Anakart falan çok fazla bakmıyorlar bile çünkü o kartın yarısına aynı işi yaptırırım kafası mevcut.
Sistemin parça parça giderse daha çok para edebilir ve daha kolay satabilirsin. Bence parça parça satış yapmayı dene.

Sistem max 6k eder diyor kjsdkjsdjksdkjskdj
Bak bilgisayar hakkında bir bilgin yok senin ben şu an yazılım mühendisliği okuyorum abim 4 yıl önce bitirdi şu an elinde 15 e yakın bilgisayar var geçen RTX 4090 geldi elimize hava atma bak tartıştığın kişiyi bilmiyorsun daha.

Küçümsediğin i5 3.nesiller bile giriş seviye işleri yapabildiğinden okullara sistem topluyoruz 3. 4. nesil işlemcilerle tabi senin için işe yaramaz ama merak etme bizim işimiz kullanılabilecek her teknolojik aletlerin en kötüsünü bile öyle kullanırız ki aklın şaşar.

Bunu yapıyorsan ikinci elde ölücülerin insafına kalıyorsun. Burada kaç kere dedik adam full Aorus sistem dizmiş içinde 10. nesil Intel işlemci ile 3070 Ti var gidip sıfır 12. nesil Intel ve 3080 Ti barındıran hazır sistem fiyatına satmaya çalışıp gelen tekliflerden ağlıyordu "bu kadar para verdim yarısını teklif ediyorlar" diyerek.

Şu ortamda kaç kişi "ooo %25 az performans alırım ama Aorus abi" der? Kişisel kullanım için güzel, kaliteli parçalarla sistem diziyorsan fiyatının ikinci elde üzücü seviyeleri düşeceğini en başta bilmen gerekirdi.

150 şınav yazdım

Tamam 15kg dumbell kaldırmaya devam et 14 yaşında güzel kardeşim benim.

50 ŞINAV YAZDIM SANA
14 Yaşındayım evet sporumu yapıyorum 2 yıldır yazılım mühendisliği eğitimi alıyorum yaşımdanmı vurmaya çalışıyorsun seni bilgilerimle alt üst ederim cahil insan seni 1050 sisteminle akşama kadar oyun oyna sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…