GTX 1050 Ti sistem parçaları uyumlu mu?

SSD'yi PNY CS900 veya NVMe isterseniz CS3030 ile değiştirebilirsiniz. Anakartı B550M Pro VDH (ihtiyaca göre Wi-Fi modeli olabilir) yapabilirsiniz. Sıvı soğutmaya ihtiyacınız yok, soğutucuyu SE 214 XT ile değiştirebilirsiniz daha bütçe dostu olacaktır. İşlemciyi ise, 5600 ile değiştirmenizi tavsiye ederim. Fiyat olarak çok farkları var ama performansları yakın.
Ayrıca eklemeyi unutmuşum, ilerleyen zamanlarda güç kaynağınızı da değiştirmenizi tavsiye ederim. Eğer stokları tekrar gelirse ki pek sanmıyorum, Pylon 650 alabilirsiniz. Eğer stoğu gelmezse de High Power Performance GD 600W çok sağlam üründür.

Hocam i3 şuan ki işlemcim alacaklarımı da görsel olarak ekledim.
100 lira daha eklenip bu alınabilir.

Sanırım 5600X Amazon stoğunda kalmamış. Onun yerine 5600 de alabilirsin, aralarında neredeyse hiç fark yok.

Fotoğraftaki SSD'nin Amazon fiyatı 878TL, Samsung Evo 970 1074TL. 200 liralık bir fark için kesinlikle tercih edilebilir.

SSD'yi PNY CS900 veya NVMe isterseniz CS3030 ile değiştirebilirsiniz. Anakartı B550M Pro VDH (ihtiyaca göre Wi-Fi modeli olabilir) yapabilirsiniz. Sıvı soğutmaya ihtiyacınız yok, soğutucuyu SE 214 XT ile değiştirebilirsiniz daha bütçe dostu olacaktır. İşlemciyi ise, 5600 ile değiştirmenizi tavsiye ederim. Fiyat olarak çok farkları var ama performansları yakın.
Ayrıca eklemeyi unutmuşum, ilerleyen zamanlarda güç kaynağınızı da değiştirmenizi tavsiye ederim. Eğer stokları tekrar gelirse ki pek sanmıyorum, Pylon 650 alabilirsiniz. Eğer stoğu gelmezse de High Power Performance GD 600W çok sağlam üründür.

100 lira daha eklenip bu alınabilir.

Sanırım 5600X Amazon stoğunda kalmamış. Onun yerine 5600 de alabilirsin, aralarında neredeyse hiç fark yok.

Fotoğraftaki SSD'nin Amazon fiyatı 878TL, Samsung Evo 970 1074TL. 200 liralık bir fark için kesinlikle tercih edilebilir.
Aslında sıvı soğutmalı sistem almamın sebebi gelecekte ekran kartımı değiştirecek olmamdan dolayı tekrar tekrar uğraşmak istemiyorum. Sistem toplamak ciddi anlamda bu pahalılıkta çok yoruyor insanı. Dediklerini dikkate alarak sepetimi son olarak göstermek istiyorum. Dediğim gibi tüm bu ürünleri Asus 1050Ti ile kullanacağım yıl sonu ekran kartımı güncelleyeceğim. Hem eski sistemimde ki Güç kaynağını, anakartı ve 1050ti ekran kartımı elden çıkarırsam bi miktar para ekleyerek güzel bi ekran kartı alırım.
Ram 8x2 şeklinde ayarladım ve anakart ve SDD değişikliğine gittim öncelikle kasa linkimi bırakayım eski bir kasa umarım bu sistemi karşılar 😅
Ekran Kartım Asus Strix GTX 1050Ti
Mevcut Kasam;
Kasa

Alacaklarım;
Termal Macun
Sıvı Soğutucu
İşlemci
Anakart
RAM
SSD
tamam derseniz alıyorum 😅

Son düzenleme:
ceğim ürünleri yukar
Merhaba.
Başlıkta belirttiğim sistemi kurmak istiyorum.
Ekran kartım GTX 1050 Ti halihazırda elimde mevcut belirttiğim bileşenleri tahsis edeceğim ve yıl sonuna kadar ekran kartı olarak GTX 3060 veya 6500 XT sisteme geçiş yapacağım şimdilik bütçem el vermiyor.

• Power Boost Deluxe VK-G1009b
  • Power Boost ATX500a 500W.
  • ASUS NVIDIA GTX 1050 Ti.
  • 8 GB Corsair (MHz bilinmiyor)
Genel olarak sistemi BF1 için güncelliyorum çünkü şu an kullandığım işlemci i3 7100.bütçeme gelecek olursak ekran kartı almayacağım zaten şu an o yüzden 12K bir bütçem var işlemciyi ileriye dönük almak istiyorum çünkü belirttiğim gibi ekran kartımı yenileyeceğim. Başka sistem tavsiyelerinize de açığım...

Ekte belirteceğim ürünleri yukarıda belirttiğim dört ürün ile birleştireceğim. Herhangi bir sorun teşkil eder mi? Örneğin PSU sorun çıkarır mı? Ve ya farklı RAM MHz olması sorun çıkarır mı? Kasa yeni alacağım sistemler için uygun mu? Tüm sorunları geçtik ve sistemi topladım diyelim ileride ekran kartım için güç kaynağı değişimi hariç alacağım bileşenlerden değiştirmem gereken bir şey çıkar mı?
Alacaklarım;
İşlemci
Sıvı Soğutucu
Anakart
RAM
SSD
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
12k bütçeyi eğer şimdi kullanacaksanız sıfırdan APU sistem toplamanızı öneririm üzerine 1050ti'ınızı da takıp yıl sonunda RTX 3060 veya Rx 6500 XT alarak sisteminizi oldukça güçlü hale getirebilirsiniz.

işlemci: Ryzen 7 5700x
anakart: Asus Prime B550M-K (4600 MHz oc edition)
ssd ve ram konusunda bir şey demiyorum alacağınız yerde onu kararlaştırırsınız dediğim 2 ürünü aldığınızda bütçenizde ssd ve ram i oldukça iyi seviyelerde halledecek paranız kalacaktır çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı