GTX 1050 Ti Sistem PUBG'de Anlık Takılma Sorunu

efe014

Kilopat
Arkadaşlar merhabalar benim GTX 1050 Tİ ekran kartım 8GB RAM'im ve i5 6500 işlemcim var. PUBG BF1 tarzı oyunlarda anlık takılmalar oluyor iyi FPS almama rağmen oyun akmıyor. 6-7 yıllık bir HDD kullanıyorum acaba sorun HDD kaynaklı olabilir mi SSD'ye geçsem fayda olur mu ?

Şu an sistemimdeki tek eski parçam HDD bir de PSU'um eski ama forumlarda soruşturduğumda onun sorun yaratmıyacağını söylediler. Oyun içi değerlerim ise şöyle...
20180716214408_1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhabalar benim GTX 1050 Tİ ekran kartım 8GB RAM'im ve i5 6500 işlemcim var. PUBG BF1 tarzı oyunlarda anlık takılmalar oluyor iyi FPS almama rağmen oyun akmıyor. 6-7 yıllık bir HDD kullanıyorum acaba sorun HDD kaynaklı olabilir mi SSD'ye geçsem fayda olur mu ?

Şu an sistemimdeki tek eski parçam HDD bir de PSU'um eski ama forumlarda soruşturduğumda onun sorun yaratmıyacağını söylediler. Oyun içi değerlerim ise şöyle...Eki Görüntüle 316881
Pubg bazen 8GB ye kadar RAM kullanabiliyor. Ram yetmediği için drop yiyor olabilirsin.

HDD ve SSD ayrı şeyler. HDD 8 yıllık demek ki bu yeni sisteme tam performans veremiyor. Yeni HDD alın paranız yetiyorsa 120-128 GB bir SSD alın. SSD'ye Windows'u kurun isterseniz PUBG'yi de SSD'ye kurabilirsiniz ama pek fark edeceğini sanmıyorum. RAM için PUBG minimum 6 mediumun bir altında 8 GB RAM yiyor bunun için RAM seviyenizi yükseltin. Eğer anakartınız 4 slotluysa ve RAM'leriniz 8 veya 4x2 ise bir tane daha 8 alın. 4 GB alabilirsiniz ama son durum olsun bu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı