GTX 1050 Ti sistem satılıp gaming laptop alınır mı?

crozherrr

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim masaüstü PC bana çok fazla masraf çıkarmaya başladı ve bu benim canımı sıkmaya başladı. RTX3050'li laptop var ama onu ablama vermeyi düşünüyorum, üniversiteye gidecek.
Masaüstümün özellikleri:
i5-7500
GTX 1050 Ti Gaming X 4 GB.
240GB SSD.
1TB HDD (yarım yamalak çalışıyor)
8 GB RAM 2400MHz.
650W Power Supply (kasayla birlikte geldi) (?)

Eskisi gibi tat vermiyor artık monitörüm küçük olduğu için. Satılıp Gaming laptop alınır mı?

Hocam istersen 3050'li sistemi kendine al sonuçta ablan için işlemci önemli 3050 çok fazla gereksiz olur. Bu satacağın sistemin üzerine biraz daha koyup işlemcisi güçlü olan bir laptop alırsın ablana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam istersen 3050'li sistemi kendine al sonuçta ablan için işlemci önemli 3050 çok fazla gereksiz olur bu satacağın sistemin üzerine biraz daha koyup işlemcisi güçlü olan bir laptop alırsın ablana.

Hocam ben salı günleri kullanıyorum sadece diğer günler hep onun himayesi altında o yüzden laptopu ona vermeyi düşünüyorum, laptopun işlemcisi i5-11400H.

@crozherrr düşündüğünüz laptop oldukça iyi, eğer bütçe öyle çıkabiliyorsa alabilirsiniz. (Unutmayın RAM takviyesi gerek.)

PC kapanıp açıldığı için HDD'nin sağlığı gitti hocam RAM kaynaklı, RAM değiştireceğim.

Hocam babamla konuşup hallederim ekleme yapar inşallah. Bu arada düşündüğüm laptop https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...6-full-hd-gaming-laptop-fiyati,687400322.html
Bende de aynı bilgisayarın windows 11 yüklü gelen 83GS0081TR versiyonundan var. bu fiyata çıkabiliyorsan alınabilir bir laptop. Ancak ram az gelebilir. Zaten boşta 2. bir ram slotu var takviye yapmaya uygun yani.

ancak
@İkizler46 dediği gibi yapmak da mantıklı olabilir

Technopat Haberler

Geri
Yukarı