GTX 1050 Ti sistem sıcaklık değerleri

Perfectra

Zeptopat
Daha fazla  
Merhabalar, öncelikle durumu şu şekilde özetleyeyim.

Merhabalar, öncelikle site ile ilgili pek bilgim yok beni mazur görün.

Bilgisayarım gayet normal ve iyi bir şekilde çalışıyordu, arkadaşlarımla oynamak için bir oyun indirdim ce Windows güvenlik duvarı virüs tespiti uyarısı verdi ve kendi kendine güvenlik duvarı kapandı.

Normalde CPU 30'u bellek ise 60'ı geçmezdi ve ekran kartı sıcaklığım arkada uygulama açık değil iken 50'yi geçmezdi. Fakat uygulamayı indirdikten birkaç dakika sonra görev çubuğu gitti geldi. Daha sonra CPU 99'a kadar çıkmaya ekran kartı sıcaklığı 70'den düşmemeye başladı ve hala devam ediyor. Bilgisayarı açıyorum gayet normal ve düzgün, aradan 15 20 dakika geçiyor ve gene başlıyor. Durum bu şekilde idi daha sonra bir sitede gördüğüm çözüm ile Avast isimli bir programını kullandım ve gerçekten virüs nedenli olduğunu öğrendim. İşler düzeldi fakat bilgisayar boşta iken 56 57 58 arası sıcaklık değerleri veriyor daha önce bunun 40 olduğunu görmüştüm bu durum normal mi ve mevsim sıcaklığı nedenli olabilir mi?

Sistem bilgisi.

GTX 1050 Ti çift fan MSI.

AMD Ryzen 5 1600.

16/8 RAM.

Şehir ve sıcaklık bilgisi.

İstanbul sıcaklık 30'u geçiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bilgisayaranına virüs giriş trojan, veya mining virüsü format at bilgisayarına normale döner sakın vakit kaybetme.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı