GTX 1050 Ti sistem tavsiyesi

o işlemciyi o anakartta kullanabilmen için bios güncellemesi yapman gerekiyor vatan yapmıyor ellerinde işlemci olacak da insiyatif alıp güncelleme yapacak şahsen bana yapmadılar bende sinirlendim vatandan almadım hiçbirşey.h110 chipset anakartlarda güncelleme yapılması gerekiyor asrock h110 r3 hariç(benim bildiğim)asrock fabrika çıkışlı bios güncellemesi yapılarak geliyor. Bütçen tam belli olmadığı için birşey diyemiyorum ancak o anakartı alacağına üstüne çok az birşey daha koyup MSI B250M PRO-VD Intel B250 Soket 1151 DDR4 2400MHz VGA&DVI&HDMI Anakart
veya ASUS PRIME B250M-K Intel B250 Soket 1151 DDR4 2400MHz USB3.0 M.2 Anakart
alman daha mantıklı ( bütçeni belirtmediğin için öneriyorum.) hem bios uptade'inden kurtulmuş olursun hem de yeni nesil bir anakarta sahip olmuş olursun .
Vatandan almayacağım. Parçalar bunlar sadece önerin için teşekkürler.

Yaklaşık 3 hafta sonra almayı planladığım sistem.Öneririm.Yaklaşık 2000 TL oluyordu sanırsam Sinerji sitesinden topladım

Dosya Ekleri

• KESİNSİSTEM.jpg
    KESİNSİSTEM.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 154
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı