odinn361
Centipat
Hocam bu arkadaşın dediğinin sizle alakası yok, siz alabilirsiniz tabiki 3600.Asus marka bir manitör kullanıyorum açıkçası zamanında 300 e almıştım yenileme hızı 60.000 Hz 1920*1080 önerilen görüntü BİT derinliği 8
Hocam bu arkadaşın dediğinin sizle alakası yok, siz alabilirsiniz tabiki 3600.Asus marka bir manitör kullanıyorum açıkçası zamanında 300 e almıştım yenileme hızı 60.000 Hz 1920*1080 önerilen görüntü BİT derinliği 8
Bahsettiğim şeyin sizle bir alakası yok. 1050 Ti 3600 için çerez gibi gelir. Siz dert etmeyin darboğaz konusunu.Asus marka bir manitör kullanıyorum açıkçası zamanında 300 e almıştım yenileme hızı 60.000 Hz 1920*1080 önerilen görüntü BİT derinliği 8
Hayır yakma olmaz. Yani üflemiyorsunuz yaMantıklı işlemciye bir sorun çıkarmaz dimi yakma gibi vs![]()
3600 100 dereceye kadar sorunsuz çalışabiliyor. O kadar üstüne de zaten anca OC ve çöp bir kasa ile çıkarsınız.Mantıklı işlemciye bir sorun çıkarmaz dimi yakma gibi vs![]()
Herhangi bir SSD? A320M?Anakart A320M.
Herhagi bir SSD
8 GB DDR4 3000MHz RAM 8 GB yeterli ama isterseniz 16 GB de alabilirsiniz.
R5 1600 işlemci.
Hocam artık çok eskidi söylediğiniz parçalar, ayrıca herhangi bir SSD demeniz yanlış, birsürü kronik sorunlu SSD var. R5 1600 yerine en az 2600 alınmasını tavsiye ederim ben.Anakart A320M.
Herhagi bir SSD
8 GB DDR4 3000MHz RAM 8 GB yeterli ama isterseniz 16 GB de alabilirsiniz.
R5 1600 işlemci.
Yasaklı site. Bilgileri yanlış. Mesajı kaldırın.%20-30Bottleneck Calculator | PC Builds
We bring you a unique calculator for bottleneck and chokepoint problems in your computer. We will help you to choose most appropriate processor and graphic card for your PC. Our calculator offers you best solutions for reducing or removing bottleneck problems.pc-builds.com
Emeğine bilgine sahip hocam ama bir sorumu daha cevaplarsan sevinirimArkadaşlar sonuç olarak, 3600 ile RTX 5090TI SLI bile besleyebilirsiniz.
Şimdiden hayırlı olsun hocam, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
OC yapmayacaksan ve kasan iyiyse fana ihtiyacın yok. Stok fan yeter lakin ilerde işlemci upgrade edersen soğutucu şart olur ve o soğutucu işinizi bir nebze görür.Emeğine bilgine sahip hocam ama bir sorumu daha cevaplarsan sevinirim
İşlemcinin yanına gelen soğutucu fan bir işe yaramaz mı acaba ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.