GTX 1050 Ti sistem Valorant'ta 270 FPS'ten 150'ye düştü

AegisNMA

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, sistemimde GTX 1050 Ti, i3 9100F ve 16 GB RAM var. Bu üç bileşenin normalde 270 FPS'lere kadar çıkması lazım Valorant'ta ama maksimum 210 FPS, ortalama 150 FPS oynuyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

1050 Ti için artık normal olmaya başlayan değerler. 270 FPS alıyordun da bir anda mı düştü?

O başlığı moderasyon ekibi yaptı neden hâlâ anlamış değilim şöyle Instagram'da bir video karşıma çıktı adamda GTX 1050 ve R5 3600 vardı
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O başlığı moderasyon ekibi yaptı neden hâlâ anlamış değilim şöyle Instagram'da bir video karşıma çıktı adamda GTX 1050 ve R5 3600 vardı
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Moderasyon ekibi hep yapıyor bu tarz şeyler bakma. Dediğim gibi alıyor muydun 270fps ?

Yani oyuna sürekli güncelleme getirdikleri için zamanla FPS düşebiliyor. 1050 Ti da tahminimce NVIDIA'nın en çok satmış kartıdır ama artık bayağı eskidi be hocam.

Oyun işlemciye bağlı ilk olarak ve adam benden düşük sistemle benden çok daha iyi FPS'ler alıyor attığım videoya bakar mısınız?

Oyun işlemciye bağlı ilk olarak ve adam benden düşük sistemle benden çok daha iyi FPS'ler alıyor attığım videoya bakar mısınız?

Dediğiniz videoya zaten bakmıştım. Sizin sisteminiz aynı bile değil en basitinden R5 3600 sizin işlemcinizden daha iyi gözüküyor. Ayrıca performansı etkileyen bir sürü faktör var grafik ayarları arka planda ne çalışıp çalışmadığı gibi.

Dediğiniz videoya zaten bakmıştım. Sizin sisteminiz aynı bile değil en basitinden R5 3600 sizin işlemcinizden daha iyi gözüküyor. Ayrıca performansı etkileyen bir sürü faktör var grafik ayarları arka planda ne çalışıp çalışmadığı gibi.

Valorant'ta 20-30 FPS fark ediyor öyle abartı fark yok yani 100 FPS fark edecek kadar olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı