GTX 1050 Ti sistem Wİndows 11 destekler mi?

Peki normal Windows'tan 11 indirip geçersem dosyalarım silinir mi şu siteden yükleyip geçersem:

Siz nereden indirdiniz veya dosya siliniyor mu Windows'tan indirince?

Format atmanıza gerek yok Windows 11 yükleme aracını yükleyip oradan yükseltebilirsiniz. Not olarak bende bugün geçtim Windows 11'e RAM kullanımda çok minimal farklar var 300-400 MB'lık. Windows 10'da masaüstünde Google açıkken 6.5 GB kullanırken Windows 11'de 6.9GB oldu. Yani çok fark etmez performansınıza. FPS içinde bir düşüş göremedim şahsen. Eğer destekliyorsa geçmenizi öneririm.

Windows 11 yükleme aracı: En üsttekini indirin. Download Windows 11

Kanka yükleyemiyorum ben ya TPM yüzünden yardımcı olur musun?

ISO'yu Rufus ile flasha yazdır orada TPM pas geçmek için, secenek sunuyor onlara tik koy,
Yükleme devam edip mail adresi falan isteyince Shift+F10 yap gelen CMD ekrane oobe\bypassnro Enter yap PC açılıp tekrar yuklemeye baslayacak mail girme kısma gelince geri yap veya internet kes, kullanıcı adı gelecek gir ve devam et vs.
İnternette bunların videoları var.
Ben kendi ISO modladıgım için bunları reg olarak kayıt entegre ettiğimden normal sekilde Windows 10, W7 gibi direk yukluyorum

ISO'yu Rufus ile flasha yazdır orada TPM pas geçmek için, secenek sunuyor onlara tik koy,
Yükleme devam edip mail adresi falan isteyince Shift+F10 yap gelen CMD ekrane oobe\bypassnro Enter yap PC açılıp tekrar yuklemeye baslayacak mail girme kısma gelince geri yap veya internet kes, kullanıcı adı gelecek gir ve devam et vs.
İnternette bunların videoları var.
Ben kendi ISO modladıgım için bunları reg olarak kayıt entegre ettiğimden normal sekilde Windows 10, W7 gibi direk yukluyorum
Valorant oynanıyor mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı