GTX 1050 TI sistem YouTube girince görüntü gidip gelme

Hazır kasaları açabilirizde garantiden çıkar. Zaten sizde benim kadar o şirketi sevmiyorsunuzdur . Ama dediklerinizi yapacağım , şimdiden teşekkürler..

Youtuba girince neden olsun? vimeo sitesine girince de aynısı olmuyor mu?
Ya doğrusu YouTube bi örnekdi. Sorun kaliteli görüntü açınca oluyor ,bu pcnin kendi medyası içinde geçerli. Tam Ekran yapınca , kaliteli görüntü açınca ekran bir saniyeliğine gidip geliyor. Ama nedense Microsoft edgede istersen 8k çözünürlüklü video yada fotoğraf aç hiç birşey olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki hocam[emoji4] Ama bir sorum var ekran kartı asus olmasa bile söylediğiniz yazılımı kursam gene çalışırmı [emoji4] Sorunu yazılımsal olarak çözsek iyi çünkü garantilerine göndermek istemiyorum pC'yi. Teşekkürler.. [emoji4]

Yazılımsal bir hata da olabilir. Lakin şunu da unutmamak lazım: ekran kartlarının 2D ve 3D frekansları farklıdır. Ayrıca oyunlarda GPU'nun farklı bir bölümü kullanılırken video izlerken farklı bir bölümü devreye girer.

Yazılımsa sorun olmadığını anlamak için güncel Windows 10 kurabilirsin:

Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum | Technopat Sosyal

Zaten windows 10 home kullanıyorum da , güncelliyince o sorun tavan yapıyor. O yüzden güncellemede yapamıyorum. Nisan yada mayıs ayının güncellemesi kurulu. En son creators güncellemesi yüklemiştim 1 ay önce, baktım ekran bu sefer hep gidip gelmeye başladı bende eski sürümü geri yükledim. Bu arada şuan normal. Google chrome kullanmıyorum. SOLIDWORKS, CİNEMA 4D, BLENDER, AFTER EFFECTS, UNITY ve bir de yazılım programı kullanıyorum yani bunlar gibi yüksek render isteyen programlarda birşey olmuyor. Ama söylediklerinizi deneyeceğim. Teşekkürler..:)

24es Monitör ve 1050 Ti ekran kartı kullanıyorum çözümü yazacağım.

NVIDIA Denetim Masası / Ekran / Masaüstü Renk Ayarlarını Ayarlarla bölümünden
Ekrana bildirilen içerik türünü "Masaüstü programları" şeklinde değiştir sorunun çözülecektir.

Monitörünün sürücüsünü ve HP My Display uygulamasını da kurmanı öneririm.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı