Arkadaşlar önerileri bekliyorum. Burası kavga yeri değil, rica ediyorum. Benim isteğim ekran kartını yükseltmek. İşlemci için çoğu insan güzel dedi ama bilemedim. Daha fazla öneri bekleyeceğim. i3 10100F de olabilir.
İşlemci kullandığın ekran kartını besleyecek kadar güçlü. Daha iyi bir ekran kartı alman sana çok bir şey kazandırmayacak. İşlemciyi değiştirmek çok masraflı olacağından komple sistemi değiştirmek daha mantıklı olacaktır.
@Brave00 herhangi bir insana seni uyardığı için sövmekle tehdit etmek bana göre seviyesizlikdir başka açıklaması olan varsa buyursun fazlasını söylerdim sana ama değmezsin kardeş üzgünüm :/
İşlemci kullandığın ekran kartını besleyecek kadar güçlü. Daha iyi bir ekran kartı alman sana çok bir şey kazandırmayacak. İşlemciyi değiştirmek çok masraflı olacağından komple sistemi değiştirmek daha mantıklı olacaktır.
Yukarıdaki mesajda yazdım zaten. i3 10100f ve GTX 1660S düşünüyorum. Cyberpunk 2077 high ayarlarda 60 fps veriyor. Kaç watt PSU lazım? Ve markası ne olmalı? Şu anki PSU sorun çıkartmıyor ama bunları kaldırır mı emin değilim.
Son olarak, bu iki parça fazla ısınıyor mu? GTX 1050 Ti zorlansa bile yük altında 71 dereceyi geçmiyor. i5 7400 de 65 dereceyi geçmiyor.
@Brave00 herhangi bir insana seni uyardığı için sövmekle tehdit etmek bana göre seviyesizlikdir başka açıklaması olan varsa buyursun fazlasını söylerdim sana ama değmezsin kardeş üzgünüm :/