GTX 1050 Ti Sistem yükseltme

Arkadaşlar önerileri bekliyorum. Burası kavga yeri değil, rica ediyorum. Benim isteğim ekran kartını yükseltmek. İşlemci için çoğu insan güzel dedi ama bilemedim. Daha fazla öneri bekleyeceğim. i3 10100F de olabilir.

İşlemci kullandığın ekran kartını besleyecek kadar güçlü. Daha iyi bir ekran kartı alman sana çok bir şey kazandırmayacak. İşlemciyi değiştirmek çok masraflı olacağından komple sistemi değiştirmek daha mantıklı olacaktır.

İşlemci kullandığın ekran kartını besleyecek kadar güçlü. Daha iyi bir ekran kartı alman sana çok bir şey kazandırmayacak. İşlemciyi değiştirmek çok masraflı olacağından komple sistemi değiştirmek daha mantıklı olacaktır.

Daha uygun olmaz mı? Sistemi değiştirmek istemiyorum. Hiçbir parçada sorun yok. Birkaç ay sonra fiyatı ucuzlar diye düşünüyorum.

Bana Cyberpunk 2077 benchmarkı çok güzel geldi. Darboğaz göremedim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İkinci el fiyatlarını bilmiyorum ama Ryzen 5 3600 1733 TL.
Intel Core i3 alabilirsin 10.gen

İkinci el fiyatlarını bilmiyorum ama Ryzen 5 3600 1733 TL.
Intel Core i3 alabilirsin 10.gen
Yukarıdaki mesajda yazdım zaten. i3 10100f ve GTX 1660S düşünüyorum. Cyberpunk 2077 high ayarlarda 60 fps veriyor. Kaç watt PSU lazım? Ve markası ne olmalı? Şu anki PSU sorun çıkartmıyor ama bunları kaldırır mı emin değilim.

Son olarak, bu iki parça fazla ısınıyor mu? GTX 1050 Ti zorlansa bile yük altında 71 dereceyi geçmiyor. i5 7400 de 65 dereceyi geçmiyor.

Rx 5500xt :Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
2300 +700=3000 sana kalan 2.000 TL.
800 TL'ye 4 TB HDD alın linki https://www.hepsiburada.com/seagate...t4000dm004-p-HBV000002QLZY?magaza=GarajOnline
1200 kaldı.
İsterseniz güç kaynağı da değiştirebiliriz.
Kasanız iyi diyordunuz. Bence bu 1200 TL'nin ile 500 TL'si ile 480 GB SSD alırsınız link veriyorum:Amazon.com.tr
PSU olarak bir bilgim yok arkadaşlar yardımcı olur. İnşallah yardım edebilmişimdir.
Çözüldü olarak seçerseniz sevinirim iyi geceler.
Darboğaz bakmadım. Tam bilmiyorum ama bence yapmaz ama siz yine de bakın.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı