GTX 1050 Ti sistemde Assassin's Creed Odyssey kaplama sorunu

SyLaS61

Hectopat
Dün oyuna girdim, çok güzel ama kaplamalar geç yükleniyor ve sol altta yükleme işareti çıkıyor. Oyun duruyor, kaplamalar yüklenince devam ediyor. Ne yapmam lazım?
Sistem: GTX 1050 Ti 4 GB.
16 GB RAM.
i5-4460.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün oyuna girdim, çok güzel ama kaplamalar geç yükleniyor ve sol altta yükleme işareti çıkıyor. Oyun duruyor, kaplamalar yüklenince devam ediyor. Ne yapmam lazım?
Sistem: GTX 1050 Ti 4 GB.
16 GB RAM.
i5-4460.
Depolama birimin yavaş. SSD varsa SSD'ye kurun. Yoksa HDD'nizi defrag edin. Biraz yararı olur ama yine sorun devam ederse çözümü yok.

Depolama birimin yavaş. SSD varsa SSD'ye kurun. Yoksa HDD'nizi defrag edin. Biraz yararı olur ama yine sorun devam ederse çözümü yok.
Odyssey ciddi anlamda disk sömürüyor gerçekten, sorunsuz 7200rpm 256MB Cache HDD ile bile tıpkı Kingdom Come Deliverance'taki gibi 1 sn bile ara vermeden full yükte çalışıyordu özellikle de karakteri NPC'si yoğun olan bölgelerde hareket ettirince bu durum ciddi manada hissediliyordu ancak kaplama sorunuyla ilgili bir durumla karşılaşmamıştım, arkadaşın HDD'si çok daha yavaş kalmış olabilir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…