GTX 1050 Ti sistemde CS2 30 FPS

İşletim sistemi
Windows 10

karagul00

Centipat
RAM
16 gb
Ekran kartı
GTX 1050 TI
İşlemci
i5 3470
Merhaba arkadaşlar. Son zamanlarda CS2 neden bilmiyorum oyun başladıktan 3-4 round sonra harita fark etmeksizin 30-40 FPS arası, hatta 20 FPS'lerde dolaştığıda oluyor. Ve geri yükselmiyor. Bunun sebebi nedir?
Ekran kartı: GTX 1050 Ti.
İşlemci: i5 3470.
RAM: 16 GB.

Laptop ise termal macununuzu yenilemenizi öneririm.
Ve ayrıca bilgisayarınızın güç tasarrufunda olmadığına emin olun.
(Yanlış yazmış olabilirim Türkçe hocamı sevmiyorum)

Laptop ise termal macununuzu yenilemenizi öneririm.
Ve ayrıca bilgisayarınızın güç tasarrufunda olmadığına emin olun.
(Yanlış yazmış olabilirim Türkçe hocamı sevmiyorum)

Laptop değil ve yüksek performans modunda.

Dereceler nasıl? Bir donanım güç kesiyor olabilir.

Çok yüksek derecelere çıkmıyor dikkat etmedim fazla.

Ekran kartı driverlarınız güncel mi?
Driver ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Isı kaynaklı bir problem olduğundan yanayım, oyunda belli bir süre geçirdikten sonra FPS değerlerinde düşme meydana geliyorsa bu genelde ısıdan kaynaklıdır. Sadece ekran kartınızın ısısı değil işlemcinizin de ısısı bu noktada önemlidir. MSI Afterburner ile oyun içi ısı değerlerinizi kontrol edin, oyunun başlatma seçeneklerinde herhangi bir kod yazılı olmadan giriş sağlamaya çalışın, eğer halihazırda kod yazmıyorsa performans için başlatma seçeneği kodu arayabilirsiniz. Onun haricinde, işlemci ve ekran kartı frekanslarını kontrol edin. Maç ilk başladığındaki frekanslarla FPS düşüşünün meydana geldiği sırada frekansınızı kontrol edin.

Driver ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Isı kaynaklı bir problem olduğundan yanayım, oyunda belli bir süre geçirdikten sonra FPS değerlerinde düşme meydana geliyorsa bu genelde ısıdan kaynaklıdır. Sadece ekran kartınızın ısısı değil işlemcinizin de ısısı bu noktada önemlidir. MSI Afterburner ile oyun içi sıcaklık değerlerinizi kontrol edin, oyunun başlatma seçeneklerinde herhangi bir kod yazılı olmadan giriş sağlamaya çalışın, eğer halihazırda kod yazmıyorsa performans için başlatma seçeneği kodu arayabilirsiniz. Onun haricinde, işlemci ve ekran kartı frekanslarını kontrol edin. Maç ilk başladığındaki frekanslarla FPS düşüşünün meydana geldiği sırada frekansınızı kontrol edin.

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı