GTX 1050 Ti sistemde Elden Ring'de FPS düşüyor

GazzıhYiyen

Kilopat
Arkadaşlar merhaba. 1050 Ti ile YouTube'daki inceleme videolarında 40 FPS civarı gösteriyor ama bende FPS düşüşleri oluyor. Kardeşimin bilgisayarında denedim, RTX 2060, onda da aynı problem var. İki bilgisayarın ortak yanı AMD işlemcisi olması. Çözüm önerisi olan var mı? Aşağıya ekledim videoyu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Takip edip gördüğüm neredeyse tüm teknoloji editörleri oyunun PC sürümünün sıkıntılı olduğunu söylüyor.

Hatta Twitter'a girince ilk yakarışı Technopat editörlerinden Emin Çıtak yapmıştı benim akışımda, daha sonrasında yine benzer tarzda hem yayıncı hem editörlerden aynı tarz şikayetleri gördüm.

Yani sorun sizlik değil, grafik kısarak ya da olmuyorsa güncelleme ile düzeltilmesini beklemelisiniz maalesef ki.

Dosya Ekleri

• 8872D265-A69B-4FB7-A060-06DF07A799E9.jpeg
    8872D265-A69B-4FB7-A060-06DF07A799E9.jpeg
    87,2 KB · Görüntüleme: 128
Takip edip gördüğüm neredeyse tüm teknoloji editörleri oyunun PC sürümünün sıkıntılı olduğunu söylüyor.

Hatta Twitter'a girince ilk yakarışı Technopat editörlerinden Emin Çıtak yapmıştı benim akışımda, daha sonrasında yine benzer tarzda hem yayıncı hem editörlerden aynı tarz şikayetleri gördüm.

Yani sorun sizlik değil, grafik kısarak ya da olmuyorsa güncelleme ile düzeltilmesini beklemelisiniz maalesef ki.
Hocam 720pye alınca fps düşüyor. Nasıl bi leş yapmışlarsa artık. Cyberpunk bile daha optimize.

Genel olarak firmanın PC tarafında bu tarz optimizasyon sorunu var belli ki.

Mesela Sekiro için de hala daha drop sorunları olduğunu duymuştum.
Sekiro yağ gibi akıyordu. Bunun gibisini daha önce görmedim. Cyberpunk bile daha stabilizeydi çıktığında. Tamam 25 fps alıyordum ama 10 gibi de hissettirmiyordu. Bu elden ring çıtayı arşa çıkardı :D

Sekiro yağ gibi akıyordu. Bunun gibisini daha önce görmedim. Cyberpunk bile daha stabilizeydi çıktığında. Tamam 25 FPS alıyordum ama 10 gibi de hissettirmiyordu. Bu Elden Ring çıtayı arşa çıkardı :D

Valla şu an Series S üzerinde Cyberpunk'ı Next Gen Update haliyle oynuyorum, daha 10 saat oldu ve 2 kere çatışma sahnesinde kastı oyun. Ayrıca 5-6 kere yolda yürürken oyundan attı. Daha öncesinde Ryzen 2600, RX570 4 GB, 16 GB RAM ile ben de 20-40 FPS alarak oynadım ama hatasız da diyemem. PC için ön sipariş vermiştim ve çıktığında oynadım, hem görevlerde hatalar vardı hem de kasıyordu doğal olarak.

Sekiro bana hitap etmese de denemiştim ve 2-3 saat içerisinde 1-2 kere drop gördüm. Şimdi Elden Ring'i sevmedim ama yorumlara göre (eğer ilk gün yaması da almadıysa) PC için epey sorunluymuş. PlayStation tarafına daha çok özen gösteriyormuş firma söylenenlere göre ama genel olarak konsollarda şikayet görmedim daha. Çok takip etmiyorum, Twitter'da takip ettiklerim paylaştıkça görüyorum sadece.

Sanırım beklemek en iyisi şu an için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı