GTX 1050 Ti sistemde Fortnite donuyor

8erkmis

Femtopat
Daha fazla  
i5 9400F.
GTX 1050 Ti.
8 GB RAM.
Gigabyte H310M anakart.

Sistemim bu şekilde. Fortnite 100-144 FPS arası alıyorum. Fight sırasında 80'lere düşüyor. FPS konusunda tamam bundan fazlasını beklemiyorum ama oyun bazen o kadar fazla donuyor ki oynamayı bir kenarı bırakın hareket bile edemiyorum. Mouse her çevirdiğimde donuyor. Sebebi büyük ölçüde RAM'den kaynaklı sanırım ama gene de bir çözüm ya da bir tavsiyesi verir misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gtx 1050 veya üstü almayı düşünüyorum tavsiye edermisin? Mesela şuan açamadığın oyun veya program varmı?

16 GB RAM'e gecis yapın cok buyuk fark olacaktır.

GTX 1050 veya üstü almayı düşünüyorum tavsiye eder misin? Mesela şu an açamadığın oyun veya program var mı?

Yani tavsiye etmiyorum yerine daha güzel kartlar alabilirsin ben eskiden almıştım o zamanlar iyiydi şu an 4000 serisi çıktı ama illa alacağım diyorsan açamadığı oyun yok denecek kadar az ama gidip de God of War Elden Ring gibi oyunları yüksek ayarlarda 60 FPS oynamayı bekleme ama ben RDR2'yi orta yüksek ayarda 45 oynamıştım Valorant CS2 gibi oyunlarda 144 FPS üstü veriyor gene karar senin.

16 GB RAM'e gecis yapın cok buyuk fark olacaktır.

Hocam peki bende Ballistix markasının 8 GB RAM'i var ben bu RAM'in yanına başka marka taksam sorun olur mu çünkü Ballistix markasının 8 GB RAM'ini bulamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…