GTX 1050 Ti sistemde Valorant'ta CPU'nun 99 derece olması darboğaz mıdır?

HZT4

Centipat
Merhaba, MSI GTX 1050 Ti LP modeli ve i5 4440 işlemci kullanıyorum. Önceden böyle bir konu açtığımda darboğaz yapmaz demişlerdi fakat kullanım değerlerim böyle görünüyor. Bu değerler bir darboğazın olduğunun göstergesi mi? İşlemciyi değiştirmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant işlemciye yük binen bir oyun başka bir oyun varsa onda dene bunu onu da paylaşırsan daha iyi olur.

Oyunda takılma donma olmuyorsa bi sorun olmaz. Çözünürlüğü artırıp grafikleri de biraz artırınca hala %99 mu oluyor?

Tamam. Yani? O derece değil kullanım. Bir problem yok burada.
Başlığa yanlış yazılmış, belki de moderatör yazmıştır.

Oyunda takılma donma olmuyorsa bir sorun olmaz. Çözünürlüğü artırıp grafikleri de biraz artırınca hala %99 mu oluyor?

Başlığa yanlış yazılmış, belki de moderatör yazmıştır.

Evet. Grafikleri yükselttim ve çözünürlüğü 1080p yaptım. Hala kullanım yüzde 90 seviyelerinde.

Evet. Grafikleri yükselttim ve çözünürlüğü 1080p yaptım. Hala kullanım yüzde 90 seviyelerinde.
Takılma olmuyorsa dert etmeye gerek yok bence. Eski, 4 çekirdekli bir işlemci sonuçta. İşlemcinin öneminin daha yüksek olduğu bir oyunda yüksek CPU kullanımı olması normal.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…