GTX 1050 Ti sisteme 400 W PSU yetmemesi

• Konuyu başlatan GKD
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.673

GKD

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
22
Yer
LTBE
Daha fazla  
Meslek
Fotoğrafçı
Son düzenleyen: Moderatör:
Psu yetecek seviyede aslında ama nasıl bir yük altında kapanıyor. Oyun oynarken mi yoksa başka işlerde mi ? Ve prizi taktığın yerde önemli tabi ordan da bir sıkıntı olma ihtimali vardır.

Psu yetecek seviyede aslında ama nasıl bir yük altında kapanıyor. Oyun oynarken mi yoksa başka işlerde mi ? Ve prizi taktığın yerde önemli tabi ordan da bir sıkıntı olma ihtimali vardır.
Ağır oyunlar yük altından kastım. CS:GO'da ya da günlük kullanımda sıkıntı yokken PUBG vs.'de kapanıyor. Birkaç prizde denedim. Bir değişim yok.

Ağır oyunlar yük altından kastım. CS:GO'da ya da günlük kullanımda sıkıntı yokken PUBG vs.'de kapanıyor. Birkaç prizde denedim. Bir değişim yok.
Sistemde PUBG gibi bir oyunu kaldıracak nitelikte düşük ayarlarda kullan sürekli ve oyundayken de ısı değerlerine bak çok ısındığından kaynaklı da olabilir.

500 watt var bende %80 sertifikalı 400 watt civarı güç veriyor. Muhtemelen güç kaynağından kaynaklanıyordur. Ryzen master uygulamasından sıcaklıklara bakman da yerinde olur. Ama tahminimce güç kaynağı problemin nedeni.

500 watt var bende %80 sertifikalı 400 watt civarı güç veriyor. Muhtemelen güç kaynağından kaynaklanıyordur. Ryzen master uygulamasından sıcaklıklara bakman da yerinde olur. Ama tahminimce güç kaynağı problemin nedeni.
Hem ekran kartı hem işlemci sıcaklığı 70 dereceyi geçmiyor. Sıcaklıktan dolayı değil.
Haftaya değiştireceğim psuyu bakalım. İnşallah düzelir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı