GTX 1050 Ti sisteme 400 W PSU yetmemesi

• Konuyu başlatan GKD
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.673
Bu şekilde PC'yi zorlamamaya çalış, yakın zamanda PSU'ya bir baktır. Yoksa bu zorlamalarla anakartı yakabilirsin.
Kullanmayı bıraktım ve psuyu çıkardım. İtopyayı aradım. Bize yollayın fiyat farkını ödeyin. Farklı PSU yollayın dediler. VS450 ile değiştireceğim. Bu kaapanmalar sıkıntı olabilir diğer parçalara.

Vay be zamanında bu ürünü 247 liraya almıştım. Şimdi 450 TL
Kullanmayı bıraktım ve psuyu çıkardım. İtopyayı aradım. Bize yollayın fiyat farkını ödeyin. Farklı PSU yollayın dediler. VS450 ile değiştireceğim. Bu kaapanmalar sıkıntı olabilir diğer parçalara.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    39,1 KB · Görüntüleme: 58
Ağlanılacak halimize gülüyoruz. Ne yapalım elimizden bir şey gelmiyor. Umarım daha kötü olmaz.
Yükseldi yükseldi diye diye sıkıldık artık. Ne yapalım ne olursa olsun diyorum artık. Elimizden bir şey gelmiyor. Şaka maka 4.85 olmuş. Hakikaten ağlanacak haldeyiz.

Asla kaldırmaz. O PSU'ya baktım. O kadar verimsiz ve dandik bir PSU Ki 400W tam reklam amacıyla verilmiş. O Psu ile anca GT 1030 ile takılırsın. Psu'da 0 verimlilik. 400W'nin asla hakkını vermiyor. Üstelik kalitesiz.
+80 Plus verimli 400W Psu'lar var onlar çok daha kaliteli.
Senin o sistemdeki PSU çöp yani anlıyacağın kaliteyle alakalı bu işler ve senin PSUn 12V kanalından rezalet W veriyor.

Asla kaldırmaz. O PSU'ya baktım. O kadar verimsiz ve dandik bir PSU Ki 400W tam reklam amacıyla verilmiş. O Psu ile anca GT 1030 ile takılırsın. Psu'da 0 verimlilik. 400W'nin asla hakkını vermiyor. Üstelik kalitesiz.
+80 Plus verimli 400W Psu'lar var onlar çok daha kaliteli.
Senin o sistemdeki PSU çöp yani anlıyacağın kaliteyle alakalı bu işler ve senin PSUn 12V kanalından rezalet W veriyor.
Siz benim kasanın durumunu biliyorsunuz zaten. Şu cızırtı olayı. [emoji4] VS450 ile değiştireyim o zaman.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı