GTX 1050 Ti sisteme oyun önerisi

m.ömer041

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
1050 Ti, Ryzen 5 2600, 16 Gb ram
Selamlar. Yeni bilgisayar aldım ve sistemime göre bana oyun önermenizi istiyorum. Oyunlar böyle kasılmalı, gelişmeli, görevli olsun. Simulator tarzı olsun. Onun dışında bir de hikaye oyunları ve FPS oyunları istiyorum. Sistemim şöyle:

1050 Ti 4 GB
Ryzen 5 2600 Six Core
8 GB RAM

Selamlar. Yeni bilgisayar aldım ve sistemime göre bana oyun önermenizi istiyorum. Oyunlar böyle kasılmalı, gelişmeli, görevli olsun. Simulator tarzı olsun. Onun dışında bir de hikaye oyunları ve FPS oyunları istiyorum. Sistemim şöyle:

1050 Ti 4 GB.
Ryzen 5 2600 six Core.
8 GB RAM.

Açıkçası dediğin ozelliklerine göre sistemin pek uyumlu değil 8 GB'yi 16 veya 32 yapsaydın daha iyi olabilirdi bendeki RAM otuziki Atomic Heart'te 19 yiyor toplamda.

Hikayeli oyun için Life is Strange öneririm yani gelişmelik olarak Project Zomboid olabilir FPS olarak CS2 oynayabilirsiniz ya da RAM'i yükseltip The Finals oynayabilirsiniz RAM'i yükseltmenizi tavsiye ederim yükseltirseniz daha çok oyun önerme şansımız olur klasik 16 GB yeterli olur.

1050 Ti 4 GB
Ryzen 5 2600 Six Core
8 GB RAM
Şartlarına göre bir oyun yok bu sistemde. Olsa da pek tatmin edeceğini sanmam. Rami yükseltebilirsin bu tarz oyunları daha iyi deneyimleyebilmek için daha iyi bir sistem gerekir genelde. Eğer bir oyun önerecek olsaydım aklıma gelen ilk oyun Half-Life 2 olurdu.

Şartlarına göre bir oyun yok bu sistemde. Olsa da pek tatmin edeceğini sanmam. RAM'i yükseltebilirsin bu tarz oyunları daha iyi deneyimleyebilmek için daha iyi bir sistem gerekir genelde. Eğer bir oyun önerecek olsaydım aklıma gelen ilk oyun Half-Life 2 olurdu.

Hocam sistem o kadar da kötü değilki Half-Life 2 dediniz benim oynayacağım bayağı bir oyun var ama ben yine de sorayım dedim sizde abarttiniz biraz

RPG tarzı seviyorsan TES Skyrim öneririm.
Denicem seviyorum o tarz oyunları

Hocam sistem o kadar da kötü değilki Half-Life 2 dediniz benim oynayacağım bayağı bir oyun var ama ben yine de sorayım dedim sizde abarttiniz biraz.

Deneyeceğim seviyorum o tarz oyunları.

Hocam sizi anlıyorumda sisteminiz orta segmente yakın bir sistem ama RAM'i mutlaka yükseltin.
Çünkü 8 GB belli bir yerden sonra yeterli olmayacaktır 8 GB daha 8+8 yapın daha iyi performans alınırsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı