GTX 1050 Ti sisteme RAM önerisi

2x8 olarak almanız daha iyi olur, çift kanal verim getirir. Ama alttaki RAM 2666. Ryzen sistemlerde en az 3200 olmalı.
Fiyatı güzel şuan bunun, ayrıca OC yapılabiliyor:

Veya attığınız ramden diyorsanız illa 2 tane bundan:
Set ama 200 lira pahalı geliyor:

Almışken 3600 de alabilirsiniz bütçeye uyuyuyorsa, anakart ve işlemci kaldırır yine. CL de isterseniz düşürülebilir. Size kalmış.

2x8 olarak almanız daha iyi olur, çift kanal verim getirir. Ama alttaki RAM 2666. Ryzen sistemlerde en az 3200 olmalı.
Fiyatı güzel şuan bunun, ayrıca OC yapılabiliyor:

Veya attığınız ramden diyorsanız illa 2 tane bundan:
Set ama 200 lira pahalı geliyor:

Almışken 3600 de alabilirsiniz bütçeye uyuyuyorsa, anakart ve işlemci kaldırır yine. CL de isterseniz düşürülebilir. Size kalmış.
team t force iyiymiş sizce corsair 2x8 3200 yoksa team t force 2x8 3200 ? şimdiden teşekkürler

team t force iyiymiş sizce corsair 2x8 3200 yoksa team t force 2x8 3200 ? şimdiden teşekkürler
Hocam corsair hakkında fikrim yok. Forum içine bakabilirsiniz. Corsairin balistik olanı iyi bu farklı. Fakat t forcenin fiyatı çok iyi ve kaliteli bellek. Ben de kullanıyorum + forumda öneriliyor. Ayrıca OC potansiyeli de var.

Hocam Corsair hakkında fikrim yok. Forum içine bakabilirsiniz. Corsair'in balistik olanı iyi bu farklı. Fakat t Force'nin fiyatı çok iyi ve kaliteli bellek. Ben de kullanıyorum + forumda öneriliyor. Ayrıca OC potansiyeli de var.

Anladım sağ olun son olarak farklı bir sorum var. Size bu SSD'lerden hangileri benim anakartıma, sistemime daha uyumlu olur?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı